PONOVNO ZAJEDNO

Dok Severina piše po Instagramu, Kojić šeće Ilicom: Je li došao na rođendansku proslavu?

Severina, kojoj je sutra rođendan, je na Instagramu objavila poprilično osoban pozdravni govor 48. godini na odlasku
Igor Kojić, Severina
 Cropix (kolaž)

Iako su bili razdvojeni za blagdane i Valentinovo, čini se da će supružnici Kojić Severinin 49. rođendan proslaviti zajedno.

image
Damjan Tadic/Cropix

Njenog su supruga Igora Kojića (33), naime, jutros u šetnji centrom Zagreba uočili fotoreporteri Jutarnjeg pa su se mnogi zapitali je li razlog njegovog dolaska upravo rođendan pjevačice. Gotovo u trenutku kad je Kojić snimljen na Ilici, Severirina je na Instagramu objavila poprilično osoban pozdravni govor 48. godini na odlasku.

image
Damjan Tadic/Cropix

U podužem se postu, uz nasmiješenu fotku s egzotičnih Maldiva, prisjetila svega što joj je obilježilo proteklu godinu života, ali i najavila što očekuje od nove, u koju sutra ulazi.

- Draga moja 49., sidi malo, da nas dvi proljudikamo. Molim te, nemoj se zavarati mojom dječjom razdraganošću i pomisliti da ćeš me lako prijeći... Neke tvoje "zle" prethodnice su mi ipak nesebično "poklonile" puno svega i svačega ne baš lijepoga, koje neki zovu "iskustvo"... Tako da... molim te, ne maši mi sa svojim brojkama, imaj na umu da sam svaku tvoju "zlu" prethodnicu lijepo dočekala i otpratila, kao što ću i tebe... ako bude potrebe", počela je post splitska pjevačica.

U nastavku je dala naslutiti i što joj je najveća želja u godini koju danas slavi, a nije teško pogoditi da se radi o situaciji sa sinom Aleksandrom. "Ako budeš dobra, bit ću ti najbolja prijateljica i riješit ću sve tvoje probleme, samo se ti meni opusti i pusti mene da sve odradim. Što bi rekao Alan Ford: "I prije smo imali problema pa ih nismo riješili". Budi mi vesela, pleši sa mnom, pjevaj, budi sretna, bezbrižna, voljena i voli i potrudi se svojom mudrošću i pameću raspetljat kriznu situaciju... Mimo svih prepreka. Ti znaš koju... Jer ja ne odustajem i nijedna godina mi nije uzela nadu i vjeru u dobro, mada su se neke, priznajem, svojski trudile.. - naglasila je Severina, uz pozdrav generaciji 1972.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:15