NAJTOPLIJI DANI

Dokolica u životu Severine, Nine Badrić, Darije Lorenci, Bojane Gregorić, Nevene Rendeli

Neke od njih uspješno su spojile posao i odmor, a neke se jednostavno potpuno opustile
Daria Lorenci

Stresove nakupljene proteklih mjeseci naše su poznate dame ostavile iza sebe i, svaka na svoj način, prepustile se čarima ljetovanja i rasporedile se po obali, uživajući u suncu, moru, domaćoj spizi i svemu što vrući ljetni dani nude. Neke od njih uspješno su spojile posao i odmor, a neke se jednostavno potpuno opustile, te vrijedno na društvenim mrežama s obožavateljima dijele dragocjene trenutke guštanja.

Tako je, sad već tradicionalno, glumica Daria Lorenci Flatz, koja u posljednje vrijeme niže uspjehe i skuplja nagrade, pa i one međunarodne, za ulogu u filmu “Mater” sa suprugom Emilom, trojicom sinova i psom Diyom za ljetni odmor odabrala kampiranje, a vesela obitelj smjestila se u kampu u Vignju na Pelješcu.

Obiteljski dani

- Mi uživamo kampirati jer smo u prirodi i nema osjećaja sputanosti. Tu smo djeca, pas, ali i mi potpuno slobodni. Sinovi trče, kupaju se i uživaju. U kampu su djeca povezana i samostalna, pa starijeg Maka i Frana nemam obavezu voditi na kupanje. Naravno, najmlađi Tin je s nama. Moja obitelj voli aktivni odmor, a ne samo ležanje na plaži, pa smo ove godine otkrili surfanje - otkrila je Daria.

Na bazenu

Njezina kolegica Bojana Gregorić Vejzović također je, prema ustaljenoj tradiciji, za ljetovanje odabrala Pelješac. Tako je iskoristila priliku da se uz uživanje na plaži, podruži i s prijateljem glumcem Franom Maškovićem, ali i, kroz šalu, potužila kako njezin sin Raul sve više voli vrijeme provoditi daleko od majčina pogleda.

Neko vrijeme s glumicom se odmarala i voditeljica Renata Sopek, koja prakticira aktivni odmor, a ovih dana pak boravi u očaravajućoj Barceloni, gdje je Bojana s obitelji bila lani i sigurno Renati dala brojne savjete za obilazak. Tako se Sopek, među ostalim, pohvalila i fotografijama s nekih od atrakcija Barcelone, poput katedrale Sagrada Familia, parka Guell te dvorca Castell de Montjuic.

Najljepši mogući odmor za glumicu Eciju Ojdanić je u obiteljskoj kući njezinih roditelja u Kljacima kraj Drniša, gdje dane krati i uživajući na bazenu.

- Uživam na bazenu, u prirodi, plodovima iz vlastitog vrta, domaćoj hrani i pršutu naših suseljana, a najviše u druženju s brojnim dragim rođacima koje ne stignem vidjeti tijekom godine. Posebno sam sretna što sam uspjela da moje kazalište Moruzgva “harači” Jadranom s nekoliko predstava, “Cabaretom preko veze” i mojom monodramom “Vla Vla Vlajland Cabaret” čija će zagrebačka premijera biti 9. rujna - ispričala je Ecija.

Potpunom opuštanju prepustila se i voditeljica Nevena Rendeli koja već danima boravi u luksuznom resortu u Podgori kraj Makarske.

Otok Vis kao mjesto za odmor odabrale su glumica Ana Maras Harmander i naša najbolja atletičarka Sandra Perković. Bacačica diska usput je na ljetovanju pokazala i kako je njezina ljubav s trenerom Edisom Elkasovićem jača no ikad, te da su sve trzavice i napetosti ostavili daleko iza sebe.

I dok se glazbena scena ovih dana okupila u Veloj Luci u spomen neprežaljenog Olivera Dragojevića, Severina je u posljednje vrijeme uživala u čarima rodnog Splita i druženju s prijateljicama. Nina Badrić, među ostalim, bila je i neko vrijeme u Zadru, a mjesto koje niti jedno ljeto ne zaobilazi je Jelsa na otoku Hvaru, gdje pjevačica već godinama ima kuću.

Luksuzna vila

Da se itekako zna opustiti i prepustiti hedonizmu, dobro je poznato za pjevačicu Maju Šuput koja već godinama nosi titulu “kraljice svadbi”. Uz supruga Nenada Tatarinova, Maja se tako ovih dana može susresti u luksuznoj vili u Istri, odakle ne propušta svoje obožavatelje “počastiti” fotografijama guštanja u njenom aranžmanu.

Bivša manekenka i voditeljica Iva Jerković i njezin dugogodišnji partner Josip Antić nedavno su prvi put postali roditelji, a s kćerkicom Rinom Ami nedavno je stigla u svoj Nin, gdje ljetuje već godinama i ne propušta ga posjetiti niti jedno ljeto.

Atraktivna voditeljica Antonija Stupar Jurkin možda je na svom Instagramu namjerno izostavila lokaciju na kojoj ljetuje, ali nije propustila pokazati da je u savršenoj formi, za što je, naravno, dobila veliki broj komplimenata i lajkova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:27