LIJEPA I MARLJIVA

Doktorica Milica slovi za najljepšu u Srbiji: ‘Dolazim iz ‘srpskog Sibira‘, nikad nisam imala problema s predrasudama‘

Otkrila je i razlog zbog kojeg se još nije zaposlila u struci...

Doktorica Milica

 Instagram/Milica Bukumirović/

Milica Bukumirović jedno je od najpopularnijih lica s društvenih mreža u regiji, a ona je ujedno i buduća liječnica. Svojim stylinzima privlači pažnju na društvenim mrežama, kao i savjetima za njegu, ali i estetikom koja odiše sofisticiranošću.

"Moje ime je Milica Bukumirović, dolazim iz jednog gradića na jugozapadu Srbije, poznatijeg kao srpski Sibir, a zove se Sjenica. Tu sam završila srednju školu, a onda se uputila u Beograd na studiranje. Završila sam Medicinski fakultet u Beogradu. Moda me je zanimala od malih nogu, tako da smo u ljubavi otkad znam za sebe", rekla je Milica, prenosi Nova.rs.

Otkrila je i zašto se odlučila za medicinu.

"Kao dijete sam bila vrlo boležljiva, pa sam zato puno vremena provodila po liječničkim ordinacijama. Upoznala sam divne liječnike, zbog čega sam i poželjela da i ja nekad pomognem nekome, kao što su oni meni. To je najljepša profesija na svijetu, ako je radite jer volite ljude", objašnjava Milica i kaže da je željela svoje roditelje učiniti ponosnima jer zna koliko je truda i ulaganja potrebno kad se dijete šalje na studij u drugi grad.

Otkrila je i razlog zbog kojeg se još nije zaposlila u struci.

"Čekam svoju idealnu priliku, kako bih specijalizirala ono što volim, jer smatram da čovjek može dati svoj maksimum u nečemu, samo ako to radi strastveno", objašnjava.

Milica također već godinama usporedno gradi karijeru u modelingu te je influencerica, i to vrlo uspješna. "Kad nešto želite, sve je moguće, samo je bitna dobra organizacija. Znala sam svoje obaveze i u jednom i u drugom dijelu posla. Nekad bi nešto prevladalo, ali nikad nisam željela napustiti nijedno od toga. Zato sam uvijek planirala, kad je moguće da se posvetim jednom, a kad drugome i što mi je u tom trenutku prioritet", objašnjava.

Je li se zbog bavljenja modelingom ikada susrela s osudama kolega?

"Nikada nisam imala nikakav problem s predrasudama. Svaka institucija, svaki posao ima neka svoja pravila i norme kojih se treba pridržavati. Dokle god se to poštuje, ne bi trebalo, a ni smjelo biti nikakvih problema", dodaje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 19:06