NAKON DVA MJESECA

Đoletova udovica izišla u ružičastoj vestici i šarenoj marami, fanovi je napali jer nije u crnini

Fotografiju svoje majke u veselim bojama na Instagramu je podijelila njezina najstarija kći Jovana
Olivera Balašević
 Instagram

Ne tuguje to Ona, to samo vetar svira prolećnu sonatu - kad joj nije vreme! - napisala je Jovana Balašević, najstarija kći Olivere i Đorđa Balaševića, na Instagramu uz fotografije svoje majke odjevene u traperice i ružičastu vesticu, sa šarenom maramom na glavi.

Najveća ljubav novosadskog kantuatora pokazala je da dva mjeseca nakon preranog odlaska svog supruga više ne nosi crninu.

image
Olivera Balašević
Instagram

To je, pomislite, zasmetalo sitne duše koje smatraju kako upravo one trebaju određivati dokad će netko odjećom tamnih boja svojoj okolini pokazivati da je u tuzi. Na takve se, dakako, ne treba obazirati niti im davati prostora, jer svi koji su izgubili voljenu osobu dobro znaju kako Oliveri (62), koja je u braku sa svojim Đorđem bila 40 godina, baš kao i Jovani (38), Jeleni (35) i 25-godišnjem Aleksi, bol ne jenjava, a tješi ih tek to što znaju da će njihov otac i suprug zauvijek ostati dio njih.

Podsjetimo, Olivera Balašević nedavno se, mjesec i pol nakon što je njezin suprug podlegao posljedicama borbe s koronom, oglasila na Instagramu.

Svom Đorđu tim je putem još jednom ispratila emotivnim riječima iz svoje knjige "Planeta dvorište" koju je objavila 2019. godine. "Sve i da mi neko ponudi da ponovo prođem životni put, sasvim sigurno bih se grčevito držala istog ovog koji sam prešla i ne bih ustuknula ni tamo gde znam da me čeka nešto naporno i loše jer bih se bojala da bi samo korak van te staze mogao nepovratno da me udalji od njih", napisala je Olivera Balašević na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. svibanj 2023 10:16