PRIVATNI DETALJI

Domaća glumica ne odvaja se od novog partnera, a sada je otkrila i što rade unutar svoja četiri zida: ‘Bože, koliko uživaš!‘

‘Kad se zaljubiš u ples‘, napisala je u jednoj objavi na Instagramu

Tara Thaller

 Instagram/Tara Thaller/

Glumica i plesačica Tara Thaller na svom je Instagram profilu podijelila što se događa unutar njezina četiri zida s novim partnerom, također plesačem, Mateom Cvenićem. Dva storyja prikazuju kako par pleše u dnevnoj sobi, a pjesma koju su stavili na story je Movementov "Us".

Vidi se da profesionalni plesač svoju djevojku podučava u plesu te da oboje uživaju u tome. Naime, otkako su sudjelovali u showu "Ples sa zvijezdama", Thaller se sa svojim plesnim i ljubavnim partnerom krenula ozbiljnije baviti plesom.

"Kad se zaljubiš u ples", napisala je u jednoj objavi na Instagramu u kojoj plešu na "Adriatic Royal Pearlu" čiji je jedan od organizatora član žirija "Plesa sa zvijezdama", Marko Ciboci. U komentaru objave joj se partner zahvalio na tom predivnom iskustvu.

image

Tara Thaller i Mateo Cvenić

Bojan Zibar/

"Bože, koliko si slatka i koliko uživaš! Bravo!", pohvalila ju je kolegica iz istog showa, Gabriela Pilić. Glumica nerijetko na Instagramu podijeli fotografiju nje i partnera čija se ljubav rodila na setu plesnog showa.

image

Faris Pinjo i Tara Thaller

Darko Tomas/Cropix

Thaller je prije toga bila u braku s bosanskohercegovačkim glazbenikom Farisom Pinjom kojeg je upoznala u Sarajevu za vrijeme studija na Akademiji scenskih umjetnosti. Pinjo je svoje svjetlo pod reflektorima počeo tražiti na X-Factoru kada ga je mentor Tonči Huljić dodijelio u grupu "9 Control" s kojom je došao do superfinala.

Vjenčali su se u tajnosti, a razveli nakon hrvatskog plesnog showa. Thaller od tada ne krije svoju romansu s mentorom iz showa te svoju sreću dijeli na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 23:00