PRIJAVILA GA

Domaća pjevačica na meti stalkera: ‘Rekao mi je da sam mu se ukazala na brdu. Imala sam panični napad, strah me‘

Patricia Gašparini predstavila je novu pjesmu, a mjesecima muku muči sa stalkerom iz Latinske Amerike

Patricia Gašparini

 Press/

Patricia Gašparini, koju pamtimo kao jednu od natjecateljica na ovogodišnjoj Dori koja je okončana pobjedom Leta 3, predstavlja novu pjesmu ‘Java‘, te otkriva da mjesecima muku muči sa stalkerom iz Latinske Amerike.

- Počelo je prije godinu dana kada me vidio na nastupu u Ženevi. Od tada me pratio na svirkama u Švicarskoj, ali tome nisam pridavala pažnju. Ubrzo su krenule stizati ljubavne poruke na društvenim mrežama i pozivi na druženje. Unatoč tome što sam mu rekla da nisam zainteresirana, nastavio me zvati i slati poruke dok ga nisam blokirala. Pretpostavljam da ga je to razljutilo pa je jednom došao ispred zgrade UN-a gdje sam radila i tamo me čekao dok ne završim s poslom. Inače je iz Latinske Amerike, a počeo me pratiti, kako mi je rekao, jer mu se ukazao moj lik na brdu u Peruu dok je planinario. Ta izjava me toliko šokirala da sam imala panični napadaj prilikom odlaska na posao. Potom je prije mjesec dana otvorio lažni profil i vidjela sam da se sprema doći u Zagreb kako bi me vidio i ispričao se. Bilo me strah izaći iz kuće pa sam na kraju sve prijavila policiji. I dalje mi na društvenim mrežama posvećuje objave, javio se taj put kada je došao u Zagreb no valjda je sada shvatio da nisam zainteresirana jer se ubrzo vratio u Ženevu – ispričala je Patricia, koja je u Švicarskoj tri godine radila kao asistentica direktora u UN-u.

image

Patricia Gašparini

Promo/

Zbog glazbe je tom poslu kazala ‘zbogom‘, odlučila se vratiti u Hrvatsku, pa nakon nastupa na Dori s pjesmom ‘I will wait‘ Siniše Reljića Simbe sada objavljuje ljetni singl ‘Java‘ kojeg autorski potpisuje s Jakovom Zadrom.

- Spot za ovu pjesmu je poseban jer je napravljen u formatu za društvene mreže, a radio ga je Zadro. Sama pjesma ‘Java‘ ukazuje na surovu stvarnost, a ponekad je ta stvarnost toliko nemilosrdna da svi poželimo samo sanjati. Želim da slušatelji zaborave na sve na trenutak i samo se prepuste pjesmi. Neka sanjaju barem tri minute - predlaže Patricia, koja će koncem godine objaviti svoj debitantski album.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 02:11