NIKA ANTOLOS

Domaća pjevačica podijelila video iz teškog životnog razdoblja: ‘Nisam osjećala noge ni vidjela na lijevo oko‘

Nika Antolos objavila je video koji je snimila nedugo nakon saznanja za dijagnozu multiple skleroze

Nika Antolos

 Davor Zunic/Cropix

Članica grupe Feminnem Nika Antolos (34) objavila je video star četiri godine koji je snimila kada joj je dijagnosticirana multipla skleroza. Iako joj je to razdoblje bilo teško, nije osjećala noge ni vidjela na lijevo oko, utjehu je pronašla u vjeri.

„Aleluja! Prije 4 godine.. otad ni traga MS-u… Iz bolesti On me izbavi! Oprostite na neuglednu izdanju, ali vjerujte mi otada o izgledu ne razmišljam previše… Ovdje bila sam slomljena. Svježe dijagnoze, nisam osjećala noge ni vidjela na lijevo oko, vrtilo mi se, smršavila previše u premalo dana, ali znala sam da On ima veći plan… Svaka patnja ima smisao, ne odmah, ne odmah, ali u jednom ga uvidiš... Znala sam da ću ozdraviti, samo nisam znala kako…“

„I tako On mi poslao @izgubljeno.znanje da kroz tu moju sestru zdravlje mi vrati na slavu Svoju.. Razumijem da neki ne razumiju, to se doživjeti mora… ne ide ‘ovako‘… Neki se moraju smočiti da ti povjeruju kad kažeš da će kiša, drugi ponesu kišobran... to nije na nama… Želim vam svima blagoslovljenu srijedu i radosti u Gospodinu u bilo koje doba života…“, napisala je Nika uz video na Instagramu.

„Bogu hvala“, napisala je u komentare pjevačica Nina Badrić.

„Divna si“, komentirala joj je Žanamari.

Podršku napisavši srca u komentare pružile su kolegici iz benda Feminnem Neda Parmać i Pamela Ramljak, kao i voditeljica Ecija Ivušić, a i pratitelji su bili puni riječi podrške.

„Bravo, Nika, predivna si!“, „Bravo, stvarno se vidi da iz duše pjevaš“, „Puno sreće i zdravlja ti želim, ljepotice“, pisali su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 13:25