VRUĆA MARTINA

Domaća pjevačica smršavjela 50 kila pa na crvenom tepihu istaknula atribute: Prozirna haljina ništa nije sakrila

Martinin modni odabir bio je savršena prilika za isticanje linije tijela.

Martin Vrbos u siječnju

 Instagram

Hrvatska pjevačica Martina Vrbos, rodom iz Rijeke sa stalnom adresom u Beogradu, pojavila se na nedavnoj zabavi srpskog izdanja časopisa Story .

Na zabavi u hotel Metropol Palace pojavila se u društvu najtraženijeg beogradskog frizera Borisa Obreškog. Za posebnu prigodu odabrala je prozirnu mrežastu haljinu tkanine koja se presijava, a ispod nje imala je donje rublje u boji kože.

U ruci je nosila šljokičastu pismo torbicu, a kosu je dignula u punđu. Martinin modni odabir bio je savršena prilika za isticanje linije tijela.

Naime, prije nekoliko mjeseci Riječanka je za srpske medije govorila o tjelesnoj transformaciji koju je postigla uz pomoć autofagije. Navodno je u kratkom vremenu uspjela izgubiti 50 kilograma.

- Naglo sam se udebljala poslije trudnoće, jer nisam mogla jesti što sam htjela dok sam bila u drugom stanju. Bila sam željna svega pa je na mom meniju bila isključivo nezdrava hrana, ispričala je.

U jednom trenutku se odlučila sa strogi režim prehrane.

- Čula sam za autofagiju od prijatelja. Svaki dan sam jela što sam htjela šest sati, a 18 sati nisam jela. Prestala sam jesti u 16 sati, a počela ujutro u 10. Prvih nekoliko dana mi je bilo katastrofa. Mislila sam da ću se srušiti od gladi, ali sada mi je najnormalnije da ne jedem. Odlično se osjećam, imam mnogo više energije, ispričala je Martina u veljači.

Prije sedam godina Martina se udala za Bogoljuba Vidakovića, a u braku su dobili dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 19:26