OGOLILA DUŠU

DOMAĆA VODITELJICA ŠOKIRALA I ODUŠEVILA OBJAVOM NA INSTAGRAMU Zbog nasilja na internetu oboljela je od bulimije: 'Bravo ženo, svaka čast, to je snaga'

 
 Instagram

Modna blogerica iz Bibinja Paula Sikirić koju pamtimo kao voditeljicu RTL-ove emisije ‘Mala sestra’ u kojoj je početkom ove godine komentirala aktualnosti vezane uz posljednju sezonu Big Brothera, u najnovijoj objavi na Instagramu priznala je da je zbog nasilja na internetu oboljela od bulimije.

- Razmišljam već duže vrijeme kako, na koji način, u kojem trenutku progovoriti o nečemu tako kompleksnom. Kompleksnom kao što je nasilje. I sama sam žrtva cyberbullinga. Zanemareno je. Oh, kako je zanemareno! Valjda samom tom činjenicom da te nitko fizički ne dira, mislimo da možemo hendlati. A onda? Onda te preko noći ošamari depresija. Baci te u krevet! Za njom dođu poremećaji prehrane, u mome slučaju bulimija. Da, progovaram prvi puta o tome. Zašto? Zato što ne želim nikome da prolazi isto. Zato što želim svim djevojkama, ženama, djevojčicama i muškarcima reći da niste sami! Zato što je vrijeme da se stane na kraj svim oblicima nasilja! Zato što svi zaslužujemo biti sretni! U to ime sam se ogolila. Ogolila sam se riječima, ogolila sam se pred tobom bez šminke, filtera i korekcija. Jer na kraju dana mi smo jedna ogoljena masa. I ne smijemo se sramiti toga! Uključi se! Progovori glasno! DOSTA JE! NISI SAM/A!!! - napisala je Paula.

View this post on Instagram

#IWillNotBeDeleted !!! Razmišljam već duže vrijeme kako, na koji način, u kojem trenutku progovoriti o nečemu tako kompleksnom. Kompleksnom kao što je nasilje. I sama sam žrtva cyberbullinga. Zanemareno je. Oh, kako je zanemareno! Valjda samom tom činjenicom da te nitko fizički ne dira, mislimo da možemo hendlati. A onda? Onda te preko noći ošamari depresija. Baci te u krevet! Za njom dođu poremećaji prehrane, u mome slučaju bulimija. Da, progovaram prvi puta o tome. Zašto? Zato što ne želim nikome da prolazi isto. Zato što želim svim djevojkama, ženama, djevojčicama i muškarcima reći da niste sami! Zato što je vrijeme da se stane na kraj svim oblicima nasilja! Zato što svi zaslužujemo biti sretni! U to ime sam se ogolila. Ogolila sam se riječima, ogolila sam se pred tobom bez šminke, filtera i korekcija. Jer na kraju dana mi smo jedna ogoljena masa. I ne smijemo se sramiti toga! Uključi se! Progovori glasno! DOSTA JE! NISI SAM/A!!! . . . . #cyber#cyberbullying#stopbullying#iwillnotbedeleted#rimmel#staystrong#behappy#beyourself#antibullying#quotesaboutlife#quoteoftheday#bemotivated#motivation#motivated#nisisama#šiksik

A post shared by P.S. (@paulasik) on

U sklopu Priča na Instagramu objavila je vrlo brzo zahvalu svojim obožavateljima jer je nakon objave priomila nebrojeno mnogo poruka podrške i zahvale što je uopće istupila i progovorila o problemu. Čestitali su joj i na hrabrosti, no najviše su joj zahvaljivali na iskrenosti.

Nešto drugačijim, ali sličnim sredstvom u ponedjeljak se na Instagramu s hejterima obračunala i voditeljica Ecija Ivušić. Uporno je prozivaju da prizna kako je povećala usne premda ona smatra da je to tema o kojoj se nije dužna izjašnjavati.

- Zašto ne zeliš priznati da si napumpala usne, nikada ti nisu bile ovolike - napisala je Eciji ‘obožavateljica’, no voditeljica joj je promptno spustila:

- Čekaj, jel bi ti onda mirnije spavala? Ili?

Kako bi zlobnicima začepila usta odmah je potom objavila još jedan selfie, u potpunosti bez šminke.

- Ispričavam se što nisam odgovarala na pozive. Budila sam se iz anestezije... Kaj je ovo sad? Nema usta, ima prišteve... Al još nešto ima. Dušu. Pusa, bok - objavila je Ecija kao konačan odgovor na pitanje o usnama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:17