MARKO, VRUĆE IM JE

Domaće ljepotice ‘odlijepile‘ na našeg nagog i nasapunanog glumca, Nives Celzijus: ‘Ovo zove na blud‘

- Odazovi se - odmah je zgodni mladi glumac odgovorio Nives Celzijus...

Marko Braić

 Instagram/Marko Braić

Ovo zove na blud - napisala je Nives Celzius uz fotografiju nagog i nasapunanog Marka Braića koju je glavni glumac RTL-ove serije ‘San snova‘ objavio na Instagramu.

- Odazovi se - odmah je Marko Braić odgovorio Nives koja u istoj seriji glumi svoju imenjakinju, djevojku nogometaša Telca (Petar Baljak), kojem je Alen Stošić (Braić) trener.

image

Marko Braić

Instagram/Marko Braić

Nakon Nives, Braićeve seksi slike komentirala je i Gina Victoria Damjanović koja je nekadašnjem partneru iz HTV-ovog showa ‘Zvijezde pjevaju‘ poručila da je lijep. Javila mu se i manekenka Ana Batarelo s ‘Alo, zgodni‘, a slično misle i mnoge druge dame koje su glumcu na Instagramu poručile da je ‘sexy hot‘.

Što se muškaraca koji bi željeli izgledati poput Marka Braića tiče, on je nedavno odlučio otkriti tajnu svog dobrog izgleda.

- Užasno mi je tužno što se ljudi čude sportskim tipovima. Smatraju da je za sport potrebno mnogo vremena, da je u pitanju neka tajna, ludost... Biti sposoban, dio je naše prirode. Bavljenje sportom ne bi trebalo biti predmet čuđenja, nego naša svakodnevica. Ne bih rekao da pazim što jedem ili da imam tajnu dobrog izgleda. Izgledam i jedem normalno, ono što bih i trebao i što mi priroda daje! Treba paziti onaj koji je taj balans i te blagodati zaboravio i sebe vezao za kauč. Koja je tajna imati snage piti kavu po nekoliko sati na dan ili sjediti na kauču cijelu noć? - kazao je 32-godišnji glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 18:28