UŽIVAJU NA MORU

Domaće zvijezde odradile prvo ‘brčkanje‘: Nives u tijesnom badiću šalje vruće pozdrave iz Tisnog

Ususret prvom ovogodišnjem toplinskom valu, tražit će se mjesto u hladu, ledeni napitci, a za one hrabrije i osvježenje u moru

Maja Bajamić, Sandra Bagarić i Nives Celzijus

 Instagram/Facebook

Ususret prvom ovogodišnjem toplinskom valu što bi nas prema najavama prognostičara trebao zahvatiti već za vikend, tražit će se mjesto u hladu, ledeni napitci, a za one hrabrije i osvježenje u moru čija temperatura zasad ne prelazi 21 stupanj. Unatoč tome, oni najhrabriji već su ovih dana zaplivali u Jadranu.

HRT-ova voditeljica Tončica Čeljuska tako je službeno otvorila sezonu kupanja, a u crvenom dvodjelnom kostimu izronila je iz kristalno čistog mora koje oplakuje Bašku Vodu i poručila:

- More uvik spasi. Život krade, more vrati. Vrime prođe, al' stoju sati. Tu san dite, to me hrani - napisala je uz fotografiju Tončica otkrivši tako da voli slušati klapu Libar i stihove njihovih skladbi.

Za crveni kupaći kostim odlučila se i Sandra Bagarić, dok je Maja Bajamić uz more i u moru uživala u crnom dvodijelnom kostimu.

Luka Nižetić koji se nalazi na Komiži u more se bućnuo u ronilačkom odijelu, uz komentar 'More hladno, ali je toplo oko srca'.

S njim se slaže i Nives Celzijus koja se odmara na Murteru. Nives je prvo pokušala ući u more, od čega je odustala zbog preniske temperature, pa se umjesto toga odlučila za uživanje uz bazen u jednodijelnom crnom kostimu. Uz fotografije što ih je objavila na Instagramu kratko je napisala: 'Tisno', a gledajući slike, ne možemo drugo nego se s njom složiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 20:32