ASIM UGLJEN

Domaći glumac iskreno: ‘Ostao sam bez slezene, imao sam tumor, ali u životu me spasila pozitiva‘

Sa 17 godina imao je skijašku nesreću zbog koje je ostao bez slezene, a 2016. godine dijagnosticiran mu je tumor na mozgu
Asim Ugljen
 Darko Tomas/CROPIX

Glumac Asim Ugljen je sa 17 godina imao skijašku nesreću zbog koje je ostao bez slezene, a 2016. godine dijagnosticiran mu je tumor na mozgu koji je bio benigan i od kojeg se do danas potpuno oporavio. Unatoč svemu veliki je pozitivac, zbog vedrog duha publika ga obožava, a uskoro ćemo ga gledati u novoj seriji "Bogu iza nogu".

"Nekoć davno, kad imah 17 godina, imadoh nesreću na skijanju i ostadoh bez slezene. Puno prekasno se skužilo da je slezena ruptirala i stvarno sam u zadnji tren stigao pod nož", rekao je glumac.

Puno godina kasnije, točnije 2016., otkriven mu je tumor na lubanji. Na svu sreću, nije bio zloćudan, a ključnu ulogu u njegovu oporavku odigrao je njegov otac Ranko Ugljen, inače uspješan hrvatski kardiokirurg, koji ga je operirao.

"Ostao je lijep ožiljak kao uspomena na tu noć. To je onaj iza kojeg vidite u kadru. Jednu stvar mu moram priznati, zašio me kako me nitko nikad prije nije zašio, a šivali su me u životu", rekao je glumac.

Danas je sve to za njega završena priča i Ugljen živi sretnim obiteljskim životom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. ožujak 2022 12:29