ŽENI SE

Domaći glumac objavio fotografije s lude momačke zabave: ‘Dobro došao u klub‘

‘Bilo je dobro fakat. Hvala dečki. Ženim se‘ - poručio je svojim pratiteljima na društvenim mrežama

Fabijan Pavao Medvešek s djevojkom

 Instagram

Domaći glumac Fabijan Pavao Medvešek objavio je na svom Instagram profilu fotografije s momačke zabave. On, naime, uskoro planira oženiti svoju dugogodišnju djevojku Karlu Abramović.

"Bilo je dobro fakat. Hvala dečki. Ženim se", napisao je u opisu objavljenih fotografija, a odmah su uslijedile i brojne čestitke njegovih pratitelja na društvenim mrežama. Objavu nisu propustili komentirati ni Slavko Sobin i Tarik Filipović.

"Čestitam od srca", "Dobro došao u klub", "Sretno i dugovječno" - glasili su samo neki od komentara njegovih pratitelja.

Karla je svog dragog bodrila i tijekom njegova natjecanja u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', gdje je pobijedio 2020. godine. Također je glumio i u seriji Nove TV 'Dar Mar'.

Kao što je ranije pisala Gloria, ni česta razdvojenost nije stala na put ovom sretnom paru koji je zajedno od srednje škole. Naime, Karla je studirala produkciju u Engleskoj zbog čega su bili primorani održavati vezu na daljinu, a Fabijan Pavao odmah po završetku Akademije dramskih umjetnosti intenzivno je počeo raditi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:33