ODBIJEN MU ZAHTJEV

Domaći glumac tužio kćer pa izgubio na sudu: ‘Osiromašio sam...‘

Ana je demantirala oca, a također je i sud zaključio da glumac nije u lošem financijskom stanju

Frane Perišin

 Ranko Šuvar/Cropix

Općinski sud u Dubrovniku odbio je tužbeni zahtjev glumca Frane Perišina protiv kćeri Ane. Glumac je htio opozvati Ugovor o darovanju za dio nekretnina u Cavtatu, prenosi Dubrovački dnevnik. Frane je na sudu tvrdio da je osiromašio te da nema nužna sredstva za uzdržavanje.

image

Frane Perišin

Ranko Suvar/Cropix

Za razlog siromaštva naveo je pandemiju, smanjen broj angažmana, potrošenu ušteđevinu, pozajmice, kredite, stanarinu, jer mu je Kazalište Marina Držića prestalo plaćati podstanarski stan nakon 40 godina, te alimentaciju koju uplaćuje sinu.

Ana je demantirala oca i njegovo financijsko stanje, a također je i sud zaključio da Frane nije u lošem financijskom stanju jer je suvlasnik nekretnina u Cavtatu i Kaštel Kambelovcu, a u fazi je prodaje i drugih nekretnina.

Prema sudskoj presudi, glumac mora platiti sudske troškove u iznosu od 7500 eura. Ipak, s obzirom na to da se radi o nepravomoćnoj presudi, glumac ima pravo žalbe.

image

Frane Perišin

Ranko Suvar/Cropix

Nedavno je Frane izgubio još jedan sudski spor i isto je dužan nadoknaditi sudske troškove, ali u ovom slučaju Marti Žeguri i još troje ljudi.

Kao što znamo, Marta je tužila glumca za kazneno djelo prijetnje, a Općinski sud u Zagrebu proglasio ga je krivim. Marta i Frane započeli su svoju ljubav 2012. te imaju sina Andriju.

Sudski spor uslijedio je nakon što je Frane na svom Facebooku objavio intimne detalje iz Martina života, zbog čega da je ona tužila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 00:16