MARKO VULETIĆ

Domaći influencer zabrinuo fanove i otkrio da je završio na hitnoj operaciji, ali dobre je volje: ‘Sad sam zgodniji, zar ne?‘

Marko Vuletić podijelio je na društvenim mrežama da su mu na hitnoj otkrili da mora na operaciju slijepog crijeva

Marko Vuletić u bolnici

 Instagram/marko_vuletic/

Domaći influencer Marko Vuletić zabrinuo je svoje fanove fotografijama iz bolnice. Pozirao je sjedeći u pidžami na bolničkom krevetu, a potom snimio i selfie dok leži. Prema lokaciji, otkrio je da se nalazi u KBC-u Split Firule.

U opisu je otkrio da nema mjesta brizi jer je hitno išao na operaciju slijepog crijeva.

"Život ti priredi svašta u 24 sata. Prvo je počela neka bol u stomaku, nikad je do sad nisan ima. U panici odem na hitnu i žena mi kaže možda je slipo crivo. Sinoć operiran, jutros bez slipog criva i nikad zgodniji", šalio se u opisu fotografija.

Brojni kolege influenceri i pratitelji javili su se Marku u komentarima puni podrške, ali se i slažu da je zgodniji bez slijepog crijeva.

"Brz oporavak, ma tko je ovaj zgodni gospodin?", "Sretan i brz oporavak! Baš imaš neki posebni sjaj bez slijepog crijeva", ""Brz oporavak ti želim!", "Dragi Marko, da budeš živ i zdrav", pisali su.

Podsjećamo, Marko Vuletić je influencer iz Trogira sa zagrebačkom adresom kojeg na Instagramu prati 282 tisuća ljudi, dok na YouTubeu ima 313 tisuća pretplatnika, a na TikToku 320 tisuća ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:04