VJEKOSLAV KATUŠIN

Domaći redatelj o prijateljstvu s američkom zvijezdom koja se bori za život: ‘Šokiran sam i potpuno prazan‘

Američki glumac još uvijek je u komi nakon što je pretrpio aneurizmu mozga, a liječnici kažu da za njegov oporavak nema nade

Tom Sizemore, Vjekoslav Katušin i Costas Mandylor

 Dream Team Pictures

Holivudski glumac Tom Sizemore (61) još uvijek je u komi nakon što je prije deset dana u svom domu u Los Angelesu pretrpio aneurizmu mozga. Njegova obitelj primila je najgoru moguću vijest – nema naznaka da će se njegovo stanje poboljšati.

Glumčev menadžer Charles Lago izjavio je da će njegovi najbliži uskoro morati donijeti odluku da se Sizemore isključi s aparata. Liječničko osoblje je, kako navodi, već obitelji reklo da više nema nade za glumca.

Naš redatelj Vjekoslav Katušin koji je s glumcem surađivao na filmovima, povodom ove velike tragedije progovorio je o svom kolegi, ali prije svega bliskom prijatelju.

image

Vjekoslav Katušin i Tom Sizemore

Dream Team Pictures

- Ne mogu opisati kako se osjećam. Šokiran sam i potpuno prazan. Strašno me pogodila ova vijest. Tom nije samo glumac i kolega, on je moj prijatelj. Uistinu poput brata. Jako smo bliski. Dopustio mi je da budem dio njegovog života i na tome sam mu uvijek zahvalan. Imali smo mnogo zajedničkih tema i anegdota. On je odličan glumac, ali posebno istinski dobar čovjek. Imali smo mnogo zajedničkih planova i projekata, ali sada…, otvorio se Katušin koji je nedavno zbog snimanja filma “Wrongful Death” u Hrvatsku doveo i glumca Erica Robertsa.

Posebno mu je teško jer se nedavno, krajem siječnja čuo s Tomom.

- Bilo je to ubrzo nakon završetka snimanja mog novog filma “Wrongful Death”. Tom mi je tada čestitao na filmu. Strašno sam tužan zbog ovog što se dogodilo, posebno kada sam čuo da liječnici nisu optimistični što se tiče njegova oporavka, rekao je Katušin.

Sizemore je najpoznatiji po ulogama u filmovima “Spašavanje vojnika Ryana”, “Vrućina‘” i “Pad crnog jastreba”, a posebnu čast da glumi i surađuje s glumcem Katušin je imao u dva projekta kada je Sizemore posjetio Hrvatsku te odigrao uloge u filmovima "Someone Dies Tonight" i "C.L.E.A.N".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:04