KAKO JE TO PRONAŠAO?

Donald Trump na Twitteru podijelio legendarni video Gorana Ivaniševića: ‘Lijepo!‘

Volim vidjeti ovu mekšu stranu našeg Predsjednika. Ljubav je odgovor na sve - prokomentirao je konzervativni aktivist Scott Presler
Goran Ivanišević
 Twitter

Kao osvjedočeni ljubitelj Twittera, Donald Trump dnevno objavi i po nekoliko desetaka tvitova, a njegov je osobni rekord 200 objava u razmaku od 24 sata. Među temama, dakako, dominiraju obračuni s političkim neistomišljenicima i medijima, no Trump tu i tamo opušta svoju publiku i zabavnim sadržajima te pokojim „memeom“.

No ako nekoga definitivno nismo očekivali u objavama američkog predsjednika, to je Goran Ivanišević. Wimbledonski pobjednik iz 2001. završio je na Trumpovom „wallu“ zahvaljujući videu koji je podijelila stranica Akki, a koji je vrhovni organ izvršne vlasti prokomentirao s kratkim „Lijepo!“.

Na njemu je isječak Goranova finala s Markom Philippoussisom u Queen's Clubu 1997. (poraz 5-7, 3-6), koji vjerojatno ne bi ostao upamćen da Splićanin pri kraju meča nije svoj reket tutnuo u ruke skupljačici lopti i preklinjao je da igra umjesto njega. Tada 14-godišnja Amy Kavanagh je nakon kraćeg oklijevanja nesigurno pogledala glavnog suca, nasmijala se, stala na teren i - osvojila poen. Igrao je, doduše, Philippoussis u toj izmjeni i glavom i nogom, ali to je manje važno.

- U tom trenutku sam se najviše približio breaku - šalio se Ivanišević nakon izgubljenog finala.

S jednim od poznatijih ficleka iz Ivaniševićeve karijere sada se, eto, upoznao i Trump, što su njegovi pristalice dočekali s oduševljenjem.

„Volim vidjeti ovu mekšu stranu našeg Predsjednika. Ljubav je odgovor na sve“, prokomentirao je konzervativni aktivist Scott Presler.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. lipanj 2022 23:32