STARE NAVIKE

Donedavno se pisalo da se raspadaju, ali sada se Prljavci vraćaju s novim hitom: ‘To je svojevrsna psihoanaliza‘

Nazvali smo je ‘Stare navike‘ – e sada je li tu stvar simbolike ili nečega drugog..., zagonetan je Jasenko Houra

Mladen Bodalec i Jasenko Houra

 Matija Djanjesic/Cropix

Novi singl Prljavog kazališta ‘Stare navike‘ premijerno će biti predstavljen na bravo! frekvencijama. Vraćaju li se Prljavci dobrim starim navikama stvaranja hitova, poslušajte danas točno u podne na radijskoj postaji bravo!.

"Pjesma je svojevrsna psihoanaliza. Prije gotovo deset godina puštali smo novu stvar. Uvijek smo tandem Ines Prajo i ja, ali konzultiramo se oko glazbe, teksta, svega... Tko god radi na njoj, svaki član benda je neizostavna karika, vjerujte, svaki kotačić u stvaranju je bitan. Nazvali smo je ‘Stare navike‘ – e sada je li tu stvar simbolike ili nečega drugog, s veseljem vam mogu reći da poslušate na bravu!", poručio je Jasenko Houra. Prve ritmove novog hita uhvatite na bravo! društvenim mrežama.

image

Prljavo kazalište ima novu pjesmu ‘Stare navike‘

Promo

Jedan od najpopularnijih i najdugovječnijih zagrebačkih bendova i nakon više od 45 godina ne prestaje stvarati. Kada stiže novi album i što se još sve sprema u glazbenoj radionici Prljavog kazališta uskoro doznajte u emisiji Uhvati ritam jer su Jasenko Houra i Mladen Bodalec današnji gosti Tatjane Jurić.

Također, dobra vijest za fanove Prljavaca jest ta da za mjesec dana počinju prijave za Private singer kada će netko od bravo! slušatelja imati priliku osvojiti privatni koncert Prljavog kazališta u vlastitom dvorištu 17. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 03:11