PREMIJERA SPOTA

Donosimo treći singl kantautorice Pave ‘Dopusti mi‘, neka vas osvoji svojim glasom

Singl najavljuje i njezin album prvijenac, kojemu još ne otkriva ime, ali bit će objavljen početkom listopada

Pava

 Josip Ninković

"Dopusti mi" je treći singl Pave, mlade kantautorice koja nas je osvojila svojom glazbenom vještinom, skromnošću i osmijehom sa svoja prva dva singla, "Ponekad" i "Budi mi dobro".

Glazbu i stihove nove pjesme "Dopusti mi" potpisuju Pava i Đuro Ravenšćak. Veza između njih dvoje je i autorska i ljubavna, ovaj mladi bračni par stihovima i glazbom ispisuje svoj zajednički životni put.

- Radi se o sretnoj, ljubavnoj pjesmi koja je zapravo nastala kao naš međusobni izazov, ali nam se toliko svidjela da smo je odlučili završiti i objaviti - ispričala je Pava kako je došlo do nastanka pjesme.

Nakon što su videospotovi za prva dva singla bili snimljeni na otvorenome, s kadrovima prekrasnih pejzaža, Pava se ovaj put odlučila na intimniju varijantu. U režiju Josipa Ninkovića u prvi plan je došla njezina ekspresivnost. "Dopusti mi" zasigurno otvara nove vidike i još jednom potvrđuje njezine sposobnosti kao autorice. Singl najavljuje i njezin album prvijenac, kojemu još ne otkriva ime, ali bit će objavljen početkom listopada.

Pava uvijek teži boljem i savršenijem u potrazi za svojim zvukom i prepoznatljivošću. Na tom putu, dopustite joj da vas osvoji svojim glasom.

image

Pava

Josip Ninković
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:24