NEVIĐENI PEH

Doris Dragović otkazala koncert nakon što je već počeo: ‘Popela se i otišla, ovo nema nigdje!‘

Brojni posjetitelji poznatog zagrebačkog kluba ostali su razočarani

Doris Dragović

 Ante Čizmić/Cropix

Otkazan koncert Doris Dragović u zagrebačkom noćnom klubu Mint izazvao je razočaranje velikog broja okupljenih obožavatelja. Glazbena diva, čija su pojava na sceni i izvedbe uvijek dočekane s oduševljenjem, uslijed tehničkih poteškoća koje su spriječile izvođenje planiranog nastupa, morala je otkazati nastup u već punom klubu, piše Slobodna Dalmacija.

Situacija se zakomplicirala kada su prisutni obožavatelji očekivali uživati u njenom glasu i nastupu, ali umjesto toga, bili su svjedoci frustracije zbog tehničkih problema. Doris Dragović stala je pred publiku i objasnila razlog zašto koncert neće biti održan.

"Tri sata se borimo sa strujom i tehnikom. Sve smo namjestili, ali nismo dobili tu bitku. Ne možemo dobiti ono što smo htjeli, ne možemo dobiti zvuk", rekla je pjevačica, prenoseći svoje razočaranje zbog situacije koja je izmakla kontroli. Na kraju im je zapjevala i refren "Malo mi za sriću triba", što je neke dodatno razjarilo. Mnogi su se zapitali kako je uopće došlo do tehničkih problema budući da su za spomenuti koncert održane probe, te zašto se koncerti ne mogu početi ranije, što bi možda spriječilo ovakve neugodne situacije.

"Tri sata se borite, a na bini nikog da vidimo tu borbu. Je l‘ tako teško sve odraditi i pripremiti ranije? Zašto nastupi ne mogu početi u neko normalno vrijeme? Što fali da počnete oko 22 i do ponoći fajrunt?" komentirali su nezadovoljni obožavatelji, prenosi showbuzz.

"Popela se i otišla, ovo nema nigdje, putovali smo 1000 kilometara ravno za ovo..." glasio je komentar još jednog obožavatelja koji je putovao samo zbog koncerta.

Odgovor menadžera kluba Edvina Softića rasvijetlio je neke od nedoumica. Prema njegovim riječima, problem je nastao zbog kompatibilnosti njihovog i Dorisinog tehničkog sustava, koji nije funkcionirao zbog jednog kabela. "Kompatibilnost našeg i njihova sustava nije funkcionirala zbog jednog kabela.

U 1 ujutro nismo mogli pronaći kabel njihove miksete koji bi spojili s našom", objasnio je Softić, dodajući da je Doris, unatoč tehničkim problemima, pokazala profesionalnost. Softić je također nadodao kako je apsolutno nemoguće da u noćnom klubu koncert krene ranije.

"Ja od Minta ne mogu napraviti Lisinski pa da postavim stolice ispred bine i da vi od 20 sati slušate Doris Dragović. Mint je klub", poručio je. Iako su obožavatelji izrazili svoje nezadovoljstvo, Softić je istaknuo kako je Doris Dragović rijetko aktivna u izvođenju koncerata te da je ovaj događaj bio iznimka.

Ipak, najavio je kako će Doris imati priliku održati koncert do kraja sezone kluba, pružajući tako svojim obožavateljima nadu da će imati priliku doživjeti njen glazbeni spektakl uživo, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:33