POZDRAV IZ LIKE

Doris Pinčić jednom fotografijom oduševila cijeli internet: ‘Pomuzla sam svoju prvu kravu‘

‘Prva krava se pamti‘, odgovorila je šarmantna voditeljica na upite kako to da se tek sada susrela s kravom
 Neja Markicevic/Cropix

Bila je dovoljna samo jedna fotografija da voditeljica i glumica Doris Pinčić (32) oduševi cijelu Hrvatsku. I cijeli internet.

Ona se, naime, nakon prekida s glazbenikom Borisom Rogoznicom (31) posvetila se poslu što je jasno vidljivo iz njezinih objava na društvenim mrežama gdje nerijetko objavljuje fotografije u pokretu, s djecom, u žurbi, iz auta ili, pak, iz studija.

No, posljednjom fotografijom doista je iznenadila svojih 250.000 pratitelja na Instagramu.

Što je toliko šokantno?

Pa, Doris se fotografirala kako muze kravu. I to prvi put u životu.

- Pomuzla sam svoju prvu kravu i nazdravila časom mlijeka u to ime - napisala je u opisu fotografije koja je u kratkom roku prikupila više od 7000 lajkova.

'Tko znam zna!', 'Bravo, svaka čast!', 'Ti si univerzalna žena', 'Preslatka si', samo su neki od komentara pratitelja koji su je oduševljeno hvalili.

Javila se u komentarima i začuđena voditeljica Marijana Batinić (39).

- Prvu? A joooj ja sam ih se namuzla zato po šumama i gorama – napisala je Batinić pohvalivši se svojim bogatim iskustvom mužnje krava.

Pinčić je, pak, odgovorila kako se prva krava pamti.

image
Neja Markicevic/Cropix

Seosko druženje s kravama dio je projekta 'Kuhinja babe Eve' Doris Pinčić, u sklopu kojeg putuje po raznim dijelovima Hrvatske. Sada je, pak, bila u Lici i svojim pratiteljima poručila kako ih uskoro očekuje novi video.

No, iako oduševljeni, pratitelji Doris Pinčić uočavaju i najsitnije detalje. Tako jednoj pratiteljici nije promaknuo pomalo zapostavljeni izgled krave na fotografiji.

- Divno! Samo zašto tako prljava krava! Moji baka i dida to nikada nisu dozvolili – prokomentirala je jedna pratiteljica.

- Ležala je dok je mi nismo omeli, jako se lijepo brinu o njima, vidjet ćete u videu – brzo joj je odgovorila Doris.

image
Neja Markicevic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:16