PONOVNO ZALJUBLJENA

Doris Pinčić potvrdila da je u vezi: ‘Da, sretna sam... Moj partner? Nije javna osoba‘

Tridesettrogodišnju Zadranku i 46-godišnjeg Daruvarčanina spojila je strast prema planinarenju

Doris Pinčić

 Nikša Stipaničev/Cropix

Nakon što je prilog Studio Jutarnjeg lista ekskluzivno doznao da je televizijska voditeljica Doris Pinčić (33) u vezi s menadžerom u jednom trgovačkom lancu Davorom Guberovićem (46), Pinčić je za Gloriju rekla da je sretna.

- Da, sretna sam. Moj partner nije javna osoba i priroda njegova posla drugačija je od moga, zbog čega tu priču ne želim izlagati svjetlima reflektora - rekla je TV voditeljica.

Zadranku i Daruvarčanina spojila je ljubav prema planinarenju, a da su Pinčić i Guberović više od prijatelja dalo se naslutiti i po fotografijama s njihovog zajedničkog putovanja u Tanzaniju i uspona na planinski vulkanski masiv Kilimandžaro koje je on objavio u putopisu na novinskom portalu MojPortal.

Guberović i Pinčić u Tanzaniju su otputovali u veljači, a tamo su proveli 10 dana.

Pinčić je 5. ožujka na svom Instagram profilu objavila fotografije s putovanja u Tanzaniju i uspona na Kilimandžaro.

Kako piše Pinčić, ideja o usponu na Kilimandžaro u njoj se rodila nakon spontanog razgovora nje i Guberovića koji se dogodio početkom siječnja ove godine. Voditeljica je rekla da je brzo pristala na putovanje i planinarski pothvat.

Pinčić se od svog bivšeg muža, glazbenika Borisa Rogoznice, razvela prije dvije godine. Par je u braku bio sedam godina, a imaju dvoje zajedničke djece - sina Donata i kćer Gitu.

Guberović je također razveden, a iz prethodnog braka ima dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 01:22