DVOKATNICA OD 135 M2

Doris Pinčić prodaje kuću koju je s Borisom kupila bez kredita: Pojavila se na oglasniku, evo koliko košta

Objavljen je oglas da Doris Pinčić prodaje kuću u Velikom polju nedaleko Zagreba

Doris Pinčić

 Niksa Stipanicev/Cropix

Tužno je kada prodajete dom u kojem ste živjeli. Bez obzira na to koliko ste tamo dugo bili, koliko vas uspomena veže za taj prostor, bez obzira na to idete li na bolje ili ste se na prodaju odlučili iz nužde. A sve bude još teže kada vaš oglas o prodaji vaše kuće postane još i medijima zanimljiva vijest.

Stoga se Doris Pinčić, nakon što je objavljen oglas da prodaje kuću u Velikom polju nedaleko Zagreba, koju je kupila još dok je bila u braku s Borisom Rogoznicom, a u kojoj je nakon rastave nastavila živjeti s djecom, odlučila na šutnju, barem što se medija tiče.

Od njenih prijatelja doznajemo da je vijest istinita. Popularna televizijska voditeljica odlučila je na prodaju, po cijeni od 1,6 milijuna kuna, oglasiti dvokatnicu od 135 kvadrata s pet soba te okućnicu od 508 kvadrata te četiri parkirna mjesta. Kuća se, prenijeli su mediji, prodaje potpuno namještena, a uz nju dolazi i poljoprivredno zemljište od 130 kvadrata.

Ova kuća sagrađena je 2015. godine, a adaptirana i završena dvije godine kasnije, da bi je 2019. godine po cijeni od 1,4 milijuna kuna kupio bračni par Rogoznica. Javnost je zaintrigiralo što je mladi par ovu kuću uspio kupiti bez dizanja kredita, a kako im je to uspjelo objasnila je naknadno upravo Doris:

- Prodali smo stan u Zagrebu i za taj novac plus još malo smo dodali i kupili kuću na selu. Gdje mnogi možda ne bi živjeli jer ima blata i prašine, ali evo tako smo odlučili jer nam se čini da je za djecu zdravije i bolje - kazala je za portal Žene i novac Doris, koja je nakon rastave od Borisa u Velikom polju nastavila živjeti sa sinom Donatom i kćerkicom Gitom.

Život nadomak grada, a opet daleko od zagrebačke vreve prijao je njenoj maloj obitelji. Doris je uvijek naglašavala kako je ponosna na to da joj djeca odrastaju u prirodi umjesto na gradskom asfaltu, do kojeg im automobilom treba manje od pola sata.

Što se u međuvremenu promijenilo, da je odlučila prodati kuću, sada ne želi kazati. Na naše pozive jučer ujutro se nije javljala. Njeni prijatelji kažu kako ne znaju ima li odluka o prodaji kuće ikakve veze s njenom novom ljubavlju. Jer, ako je nekome slučajno promaklo, Doris je odnedavno u ljubavnoj vezi s Davorom Guberovićem (46), koji radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu. Jedanaest godina mlađa voditeljica svoju ljubavnu sreću potvrdila je u izjavi za Gloriju, gdje je kazala kako njen partner nije javna osoba i dodala da ga ne želi izlagati medijskim reflektorima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 16:37