TAJNO VJENČANJE

Doris Pinčić udala se za menadžera iz Daruvara: Izrekli su sudbonosno ‘da‘ pred svojim najbližima

Par je izrekao sudbonosno ‘da‘ danas točno u 13 sati u Zagrebu

Davor Guberović i Doris Pinčić

 Bojan Zibar

Glumica i TV voditeljica Doris Pinčić udala se za menadžera Davora Guberovića iz Darovara. Par je izrekao sudbonosno ‘da‘ danas točno u 13 sati u Zagrebu, a vjenčanju su prisustvovali samo članovi obitelji i najbliži prijatelji, prenosi Mojportal.hr.

Poznatu Zadranku i samozatajnog Daruvarčanina spojila je ljubav prema planinarenju, a fotografije s njihovog zajedničkog uspona na Kilimanjaro u veljači ove godine Davor Guberović objavio je u putopisu.

image

Doris Pinčić

Gotovo istovremeno Doris Pinčić je na svom Instagram profilu objavila fotografije s putovanja u Tanzaniju i uspona na Kilimanjaro. Tada je napisala da se ideja o usponu na Kilimandžaro rodila nakon spontanog razgovora s Guberovićem u siječnju ove godine.

Nakon toga, Doris Pinčić je novinarima priznala da su njih dvoje u vezi.

- Da, sretna sam. Moj partner nije javna osoba i priroda njegova posla drugačija je od moga, zbog čega tu priču ne želim izlagati svjetlima reflektora - rekla je krajem ožujka za Gloriju poznata TV voditeljica.

Doris Pinčić se od glazbenika Borisa Rogoznice razvela prije dvije godine. Bili su u braku sedam godina, a imaju dvoje zajedničke djece. Guberović je također razveden, a iz prethodnog braka također ima dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 16:18