'KAKVA SLOBODA'

DORIS PRVI DAN NA HRT-u DIGLA PRAŠINU Otkrila što jedva čeka napraviti čim dođe kući: Žene oduševljene, a muškarcima zagolicala maštu...

 
 Neja Markičević / CROPIX

Doris Pinčić Rogoznica od 1. veljače će službeno postati novo HRT-ovo voditeljsko pojačanje te će se pridružiti ekipi 'Dobro jutro, Hrvatska', a povjeren joj je i prvi veliki projekt - vođenje ovogodišnje 'Dore'.

U ponedjeljak je došla na HRT jer joj kreću pripreme za prvu emisiju, a njezina zajednička sliku s ostalim voditeljima objavljena je na službenoj Facebook stranici jutarnjeg showa.

Dorisin transfer s RTL-a, gdje je radila šest godina, podigao je popriličnu prašinu. Neki komentatori su oduševljeni jer je 'neposredna, topla i vesela', drugi joj zamjeraju 'nametljivost' i kažu da će prestati gledati 'Dobro jutro'.

Uspješna voditeljica ne mari puno za kritike i veseli se novim izazovima. Jučer je napisala i simpatičnu objavu koja je zbog iskrenosti oduševila mnoge žene, a muškarcima zagolicala maštu.

"Dan je takoreći tek počeo, a ja već maštam o tome da ću popodne doći doma, skinuti grudnjak i zavaliti se. Nije li to skidanje grudnjaka takav trenutak slobode, života i svega? Dečki, probajte ga nositi cijeli dan pa ćete vidjeti o čemu pričamo", napisala je.

"Još sam na fakultetu govorila svojoj cimerici kako bih voljela raditi tu emisiju. Ne dolazim u nju pod premisom svoje važnosti, već svjesna da od te ekipe imam puno, puno toga za naučiti i sretna sam zbog te prilike kojoj ću pristupiti kao i uvijek - kao štreberica", rekla je u nedavnom intervjuu za Jutarnji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:38