PROLAZNA AFERA ILI?

DRAMA U OBITELJI ZVIJEZDE HRVATSKE SAPUNICE Supruga mu je snimljena kako izmjenjuje nježnosti s drugim muškarcem: 'Samo sam prepisala njegov scenarij'

 
 Sandra Šimunović / CROPIX

Domaća publika poznaje Aleksandra Srećkovića Kuburu kao šarmantnog Nemanju Lazarevića iz sapunice 'Ponos Ratkajevih', a kasnije i jednog od likova iz serije 'Zakon ljubavi'.

Jedan od najzaposlenijih beogradskih glumaca ovih dana prolazi privatnu dramu. Njegovu dugogodišnju suprugu Mariju Savić Blic je snimio u restoranu kako izmjenjuje nježnosti s drugim muškarcem.

"Poslužila sam se trikom od prije nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenarij iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno", rekla je Marija.

Naime, prije pet godina glumca su paparazzi uhvatili u ljubavnom zagrljaju s mladom studenticom Akademije umjetnosti, koju je upoznao tijekom zajedničkog rada na jednom projektu.

Njegova supruga u to vrijeme nije davala komentare već se posvetila spašavanju braka. Kasnije je samo rekla da je ljubav lijek za sve.

Srećković je sada rekao da nema vremena za komentare. Suprugu, s kojom ima dva sina, uvijek je hvalio i govorio da ona podnosi najveći teret u obitelji jer njegovi angažmani mu ne ostavljaju previše slobodnog vremena.

Par se upoznao na prijemnom ispitu za glumu, njemu je bilo 19, a njoj 18 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:55