NOVI IMIDŽ

Drastična promjena u životu Elle Dvornik: ‘Ne mogu vam opisati koliko sam to zavoljela...‘

Influencerica i pjevačica pohvalila se na Instagramu s novom frizurom - skratila je i obojila kosu

Ella Dvornik

 /Bojan Zibar

Influencericu i pjevačicu Ellu Dvornik na Instagramu prati više od pola milijuna ljudi koji sa zanimanjem prate objave iz njezinog života, a sada je podijelila veliku novost.

Pohvalila se pratiteljima na Instagramu drastičnom promjenom frizure. Ella je dosad imala dugu kosu ispod ramena koju je bojala u plavo, a sada ju je skratila do iznad ramena i obojila u smeđe. Nosila je frizuru punu volumena dok je pozirala na fotografijama, pa se osvrnula na novi izgled.

„Ma idemo kratko, ljudi!!! Osušim i gotovo! Naravno da sam ubacila i ekstenzije za volumen. Ali ne mogu opisati koliko sam zavoljela kraću kosu. Jeste vi team duga ili kratka?”, pitala je Ella pratitelje.

Oduševljeni frizurom bili su mnogi, među njima su se javili influencer Marco Cucurrin i influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković.

„Ma tebi sve super stoji, i boje i dužine kose. I ova frizurica ti je top!”, „Super ti je boja”, „Top frizurica”, pisali su joj pratitelji.

Podsjećamo, Ella Dvornik potvrdila je početkom kolovoza da se razvodi od Charlesa Pearcea čemu su prethodile brojne glasine o njihovim problemima u braku. Iz svoje veze i braka imaju dvije djevojčice Balie Dee i Lumi Wren s kojima Ella trenutno živi u istarskim Balama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:13