NOVA SERIJA

DRAŽEN ČUČEK NIJE MOGAO ODBITI JELENINU PONUDU Rekao je da će podvući crtu, ali nije mogao odoljeti: 'Ne pada mi teško to što mi je supruga nadređena'

Dražen Čuček i Jelena Veljača
 Ranko Suvar / HANZA MEDIA

Dražen Čuček veseli se svojoj novoj ulozi. Naime, iskusnog glumca od jeseni ćemo gledati u RTL-ovoj seriji ‘Pogrešan čovjek’. Čuček se, naravno, raduje novom poslovnom izazovu, ali najveće veselje mu je to što mu je supruga, Jelena Veljača, šefica u ovom projektu. A Jelena je svom Draženu, doznajemo, u novoj seriji dodijelila ulogu - negativca.

Čučeku ovo nije prva uloga negativca u životu, tijekom svoje karijere igrao je on i role i Ante Pavelića i Adolfa Hitlera. Premda je nedavno kazao kako će podvući crtu ako mu netko još pokuša ponuditi i ulogu Benita Mussolinija, jer mu je negatinih likova dosta, očito nije mogao odbiti ženinu ponudu.

- Ne pada mi teško to što mi je supruga nadređena. Glumcu su najveći oslonac partner i redatelj, a Jelena sublimira i više od ta dva parametra - otkrio je za RTL glumac koji ima samo riječi hvale za svoju šeficu, s kojom je, prije nego li je startalo snimanje serije proveo idilični odmor na Zlarinu, u kojem je uz Jelenu i Dražena uživala i njihova kćerkica Lena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:32