POSTAT ĆE DJED

Dražen Zečić ima veliki razlog za slavlje: ‘Za mene je to nešto novo, trema je i iščekivanje‘

Osim što je predstavio novi album, popularni Zeko ima dodatni razlog za sreću

Dražen Zečić

 Tom Dubravec/Cropix

Osim što mu je predstavljen novi nosač zvuka, pjevač Dražen Zečić ima i dodatni razlog za sreću. On će, naime, postati djed. Njegova najstarija kći Mija je trudna, a u obitelji svi jedva čekaju srpanj kada bi se beba trebala roditi.

"Svi su dobro, jesam već djed, vidi mi glave, star sam, haha, ali uskoro ću postati i službeno! Za mene je to nešto novo i trema je i iščekivanje. Svi mi pričaju o tome, prijatelji mi pričaju koji su to doživjeli, ali ne mogu vam o tome pričati kad još nisam, ali razgovarat ćemo o tome, ako Bog da zdravlja, kad se to dogodi", rekao je Zečić za In Magazin.

image

Dražen Zečić

Duje Klaric/Cropix

U vrijeme pandemije koronavirusa Zečić je marljivo radio na novim pjesmama, kojih se na novom albumu može pronaći čak devet, a jedna od njih je i duet sa šibenskim slavujem Markom Škugorom. Zečić će 21. lipnja održati veliki koncert na splitskom Žnjanu.

"Do kraja godine ćemo imati 21 koncert, niti jedan preko toga nismo prihvatili. Ne zato što ne želimo, nego zato što ne možemo dati ono što očekuju od nas", rekao je popularni Zeko, prenosi In Magazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:59