RAZOČARANI GLEDATELJI

Društvene mreže od sinoć gore zbog Albine: ‘Ma ovo je fejk, dno dna septičke jame, Hrvatska je pokradena!‘

‘Malo nam je bed, zaslužujemo biti tamo, ali Europa propušta mnogo toga‘, Albina je zadržala dobro raspoloženje
 Kenzo Tribouillard/Afp/Profimedia/Twitter

Hrvatska predstavnica na Eurosongu Albina Grčić (22) s pjesmom 'Tick-Tock' nije se plasirala u finale natjecanja, a iako ona tvrdi kako nije tužna, društvene mreže od sinoć gore od razočaranih komentara i ljutitih komentara.

Ispod videa Albininog nastupa koji je objavljen na službenom YouTube kanalu, koji je dosad pogledalo više od 300.000 ljudi, a broj pregleda raste iz minute u minutu, redaju se komentari o tome da je hrvatska predstavnica pokradena. Zanimljivo je da komentari stižu iz svih dijelova svijeta, a ne samo od razočaranih hrvatskih navijača.

- Ova pjesma je imala više pregleda na YouTubeu od većine pjesama koje su se plasirale u finale, objasnite mi to! - bijesno su pisali fanovi ispod videa na službenom YouTube kanalu Eurosonga.

- Ovo je najveća krađa ove godine. Ne mogu vjerovati da nije prošla u finale, to jednostavno nije fer - još jedan je od komentara ispod videa.

Ljudi pišu kako nikada neće shvatiti kako Eurosong funkcionira i da su potpuno šokirani jer je Albina savršeno izvela pjesmu.

Slični komentari prevladavaju i na Twitteru.

- Eurosong je definitivno lobby, ali ovo s Albinom je dno dna septičke jame. Ne gledam finale iz respekta prema njoj. Albina drži se jer si 100% pokradena. Više sreće u drugoj prilici - napisao je jedan twitteraš.

- Ma ovo je fejk, Albina nije prošla. Dajte molim vas. Nisam ni mislila da treba pobijediti, ali ovo je ogromno razočaranje - napisala je druga.

'Hrvatska je pokradena, stvarno su zaslužili mjesto u finalu', 'Hrvatska je već okrunjena za najpokradeniju pjesmu na ovogodišnjem Eurosongu', 'Hrvatska je pokradena! Kako su samo Ukrajina i Belgija prošle nije mi jasno', pisali su brojni stranci.

- Pola tweetova pod hashtagom #Eurovision su o tome kako je Hrvatska pokradena... ako to ne dokazuje da su rezultati sr***, što onda dokazuje, zaključio je još jedan.

Netko je napisao i da ćemo Eurosongu iduće godine poslati Škoru.

No Albina je zadržala dobro raspoloženje unatoč ispadanju.

'Ovo je samo početak za nas. Preponosni smo. Ovo je najbolji nastup koji sam u životu odradila. Nemojte biti tužni. Malo nam je bed, zaslužujemo biti tamo, ali Europa propušta mnogo toga. Hvala svima na komentarima, na podršci', napisala je na Instagramu nedugo nakon objave rezultata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:26