LJUTI OBOŽAVATELJI

Društvene mreže ogorčene rezultatima ovogodišnjeg Eurosonga: ‘Let 3 je nosio ovo natjecanje!‘

‘Izvanredan show, pobjedila je najbolja pjesma, ali ne i najbolja eurovizijska pjesma, što je bila Hrvatska‘

Let 3

 Eurosong/Youtube

Let 3 je sa svojom pjesmom "Mama ŠČ" završio na 13. mjestu ovogodišnjeg natjecanja za pjesmu Eurovizije, a taj konačni rezultat nije zadovoljio mnogobrojne glasače i gledatelje Eurosonga.

- Razočarenje! - jednom je rječju jedan od komentatora zaključio večerašnje natjecanje te dodao da je "Hrvatska njegova pobjednica".

- Let 3 je nosio ovo natjecanje - stoji u jednom tweetu.

- Toliko "hypea" i onda veliko razočarenje - napisala je jedna komentatorica i izrazila neslaganje s glasačima i žirijem.

- Ovaj žiri treba što prije ukinuti - tvrdi jedan gledatelj.

- Izvanredan show, pobjedila je najbolja pjesma, ali ne i najbolja eurovizijska pjesma, što je bila Hrvatska - piše u jednom tweetu.

Inače, Švedska je skupila najveći broj glasova žirija, a Finska publike, no u konačnici je predstavnica Švedske, Loreen, je imala više bodova.

- Loreen je znala da će pobijediti, zato se ponovno prijavila. Vidi se da je namješteno, čak se i pravi iznenađena! - napisala je jedna korisnica Twittera i dodala da su Finska i Hrvatska opljačkane.

- Svake godine sam oduševljen za Euroviziju i svake godine sam razočaran koliko je glasovanje uvijek namješteno - napisao je jedan Twitteraš.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 17:13