DIZAJNERI I ULIČNA MODA

DUGO OČEKIVANA EKSKLUZIVNA KOLEKCIJA PRIVUKLA BROJNE POZNATE Sobin obukao svilenu 'pidžamu' kao Kirsten Dunst, Liverić se priklonio imidžu drvosječe

 
 Darko Tomas / Cropix

U kavani Corso u Gundulićevoj ulici u Zagrebu ekskluzivno je predstavljena nova kolekcija H&M-a nastala u suradnji sa slavnim kanadskim dizajnerom Erdemom Moraliogluom i njegovim brendom Erdem. Od 2. studenog kolekcija će biti dostupna na službenim online stranicama i u odabranim trgovinama.

Koliko se ova nova suradnja svidjela slavnim osobama govori odaziv na premijernom predstavljanju u Los Angelesu prije deset dana. Kirsten Dunst, Kate Bosworth, Zendaya Coleman, Alexa Chung, Kate Mara, Selma Blair i Taylor Kitsch, samo su neke od slavnih ljepotica koje su se prošetale u omiljenom cvjetnom printu, zaštitnom znaku kanadskog dizajnera.

Među imenima na hrvatskom predstavljanju našli su se Barbara Kolar, Slavko Sobin, Edvin Liverić, Jelena Rozga, Judita Franković, Ljupka Gojić Mikić, Tatjana Dragović, Iva Šarić Leko, Ana Maras Harmander, Nevena Rendeli, Iris Androšević, Daniela Trbović, Kristina Krepela i brojni drugi.

Zanimljivo je da se modni ukus našeg glumca Slavka Sobina poklapa s onim glumice Kirsten Dunst jer su oboje odabrali isti komad za ‘crveni tepih’ - svilenu jaknu i hlače koji neodoljivo podsjećaju na mušku pidžamu. Naravno, velika je razlika u tome što je Kirsten kombinaciju začinila skupocjenom torbicom, a Sobin je umjesto modnog dodatka poveo svog najboljeg prijatelja - psa.

Darko Tomas / CROPIX / Profimedia, SIPA USA
Kirsten Dunst na američkom i Slavko Sobin na hrvatskom predstavljanju kolekcije Erdem x H&M

Svakako je upadljiv bio i podignuti dekolte Jelene Rozge dok je promjenom imidža iznenadio glumac Edvin Liverić. Nakon povratka u Zagreb nakon niza godina provedenih u Japanu, Ljupka Gojić Mikić ponovno se počela pojavljivati na modnim događanjima. Posebno elegantna bila je Iva šarić Leko u bijeloj haljini i zelenim štiklama, a Tatjana Dragović privlačila je pažnju jarko ružičastim kompletom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 04:20