AKCIJA U BUZINU

Dugo se šuškalo, a sad je Ivan Pažanin i sam potvrdio važnu vijest na Instagramu: ‘Rad u tijeku...‘

Među natjecateljima bi navodno trebao biti i Boris Rogoznica, bivši suprug Doris Pinčić, a angažirana je i glumica Martina Fernandez

Ivan Pažanin

 Ante Cizmic/Cropix

Da za Ivana Pažanina ova televizijska sezona ipak neće proći bez angažmana, otkrio je sam splitski chef u najnovijoj objavi na Instagramu. Uz dvije fotografije napisao je komentar "work in progres #tv #cheflife" ili u prijevodu "rad u tijeku" i "život jednog kuhara". Time je jasno dao do znanja da će ga ove jeseni biti na malim ekranima, a iako nije precizirao o čemu se radi, lokacija na kojoj se Pažanin fotografirao otkrila je kako je riječ o Novoj TV. Točnije te fotografije su nastale ispred novosagrađenog velebnog zdanja Nove TV u Buzinu. Na toj komercijalnoj televiziji nisu željeli otkriti o kakvom se projektu radi.

Međutim, iz drugih izvora doznajemo kako je u pitanju kulinarski dnevni show natjecateljskog karaktera. Pažanin će biti voditelj, a emisija se već naveliko snima i uskoro bi trebala stići pred gledatelje. Slobodna Dalmacija je prije nekoliko tjedana otkrila da će u pitanju biti javnosti poznati natjecatelji, među kojima kako navode i bivši suprug Doris Pinčić pjevač Boris Rogoznica te glumica Marina Fernandez. U svakom slučaju Pažanin nastavlja svoju karijeru pred TV kamerama. Show koji ga je proslavio, RTL-ov "Tri, dva jedan - kuhaj!" više se ne snima, a da su od tog hvaljenog projekta na RTL-u odustali postalo je posve jasno kada su najavili novi kulinarski show rađen prema licenci "Hell‘s Kitchen" ili u prijevodu "Paklena kuhinja". Glavna uloga tu je dodijeljena Tomislavu Gretiću za kojeg je ovo svojevrsni povratak u domaće TV projekte.

image

Zsa Zsa i Ivan Pažanin

Dario Njavro Za Hrt/Dario Njavro Za Hrt

Pažanin je u međuvremenu sudjelovao kao natjecatelj u HTV-ovom spektaklu "Zvijezde pjevaju" i unatoč popriličnom izostanku sluha, zahvaljujući svom šarmu i opuštenom zezanju u paru s mentoricom Zsa Zsom dogurao daleko i ispao pred samo finale 12. sezone tog showa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 17:38