HR REPREZENTATIVAC

Duje Ćaleta-Car se ženi, a postat će i otac! Zaručnica je na pola trudnoće: ‘Već znamo i spol‘

Duje Ćaleta-Car u Adriana Đurđević u vezi su nešto više od tri godine, a ona se prije dvije i pol godine preselila k njemu u Francusku
Adriana Đurđević i Duje Ćaleta Car
 Instagram

Hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car (24) i njegova zaručnica Adriana Đurđević (28) postat će roditelji, doznaje Story.

- Hvala vam od srca na čestitkama! Osjećam se jako dobro, u drugom sam tromjesečju i moram priznati da sam samu sebe iznenadila koliko sam opuštena i poletna. Ima u meni nešto drukčije, ali više to osjećam emocionalno nego fizički. Znamo spol naše bebice, ali to bismo u ovom trenutku zadržali za sebe – rekla je za Story Adriana.

image
Instagram

Ćaleta-Car, koji trenutno igra za francuski klub Marseille, zaprosio je Dubrovčanku Adrianu ranije ove godine, početkom ožujka, a ona je sretnu vijest podijelila na Instagramu.

- Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se; nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo; ne raduje se nepravdi, a raduje se istini; sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi. Ljubav nikad ne prestaje. Zauvijek ćeš biti moje uvijek - napisala je tada Adriana.

Duje i Adriana u vezi su nešto više od tri godine, a ona se zbog ljubavi prije dvije i pol godine preselila u Francusku, gdje Duje trenira. U Marseille je iz austrijskog Red Bull Sulzburga, u kojem je počeo igrati s tek 17 godina, prešao u sklopu transfera koji je vrijedio 20 milijuna eura, a ugovor s ovim klubom mu vrijedi do 2023. godine. Bio je to drugi najveći transfer svih hrvatskih obrambenih nogometaša – veći od njega bio je samo onaj Dejana Lovrena. U Francuskoj su Duje i Adriana proveli i vrijeme lockdowna, gdje su, kako je jednom prilikom ona otkrila, vrijeme kratili igrajući stolni tenis i pikado.

image
Duje Ćaleta Car
Goran Mehkek/Cropix

Datum njihova vjenčanja još nije poznat.

Par inače slobodno vrijeme vodi provoditi na putovanjima – ljeti obično krstare duž cijele jadranske obale, a nezaobilazne destinacije su im i njegov rodni Šibenik te njen Dubrovnik.

Ćaleta-Car je bio najmlađi reprezentativac kada je hrvatska reprezentacija osvojila srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Adriana je i tada bila uz njega i srčano navijala prateći utakmice s tribina.

image
Adriana Đurđević sa sestrom Antonelom Đurđević Bujak u Rusiji 2018.
Tom Dubravec/Cropix

Ova pravnica se povremeno bavila modelingom, a sada s povećim brojem pratitelja na društvenim mrežama uživa status influencerice. Adriana je i ranije za medije izjavljivala da se najviše veseli ulozi supruge i majke jer smatra da nema ništa ljepše od toga. Ona i Duje svoju vezu čuvaju od očiju javnosti, pa se o okolnostima njihova upoznavanja zna tek da se dogodilo slučajno te u Zagrebu.

image
Instagram

Prije Duje, Adriana je bila u vezi s vaterpolistom Juga Markom Ivankovićem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 19:56