STRADAO U NESREĆI

Dujmićeva supruga Snježana: ‘Molim vas, molite da se Rajko probudi iz kome‘

Poznati skladatelj VW Tiguanom sletio je s ceste i završio na strmini provalije. Prebačen je na intenzivni odjel u Rijeku
Rajko Dujmić sa suprugom Snježanom
 Sandra Šimunović/Cropix

Poznati hrvatski skladatelj i nekadašnji vođa Novih fosila Rajko Dujmić teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći do koje je došlo u srijedu poslijepodne u Ravnoj Gori na području Gorskog kotara.

- Molim vas, molite se da se probudi iz kome, napisala je na društvenim mrežama u sitnim noćnim satima Snježana Dujmić, supruga glazbenika i skladatelja Rajka Dujmića (65), nekadašnjeg vođe Novih Fosila.

'Snježo, drži se, molimo za njega', 'brz oporavak', 'oduvijek si dobivao sve bitke, dobit ćeš i ovu', samo su neki od komentara koje su ostavili njezini pratitelji na Facebooku.

Kako su nam potvrdili u policiji, do nesreće je došlo oko 17:15 sati kada je Dujmić VW Tiguanom sletio s ceste i završio na strmini provalije. Prema prvim informacijama, uzrok nesreće u kojoj je Dujmić kao jedina osoba u Tiguanu zagrebačkih oznaka sudjelovao sam, je prebrza vožnja.

Zbog neprilagođene brzine u jednom je trenutku sletio s kolnika udesno: prvo je udario u kamenje pored ceste, zatim je vozilo odbačeno u obližnji šljivik da bi u konačnici završilo na spomenutoj strmini provalije.

Kako doznajemo, Dujmić je vozilom Hitne pomoći prebačen u bolnicu na riječkom Sušaku. Ondje je smješten na Jedinicu intenzivnog liječenja, ali stanje mu je stabilno i nije u životnoj opasnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:10