GANUTI PJEVAČ

Duško Lokin rasplakao se na HRT-u: ‘Ta je pjesma posvećena mojoj pokojnoj supruzi. Pjevam ju iz duše‘

Kako je popularni pjevač ranije otkrio medijima, njegova supruga Anuška preminula je u studenom prošle godine od koronavirusa

Duško Lokin

 Screenshot HRT

Poznatog pjevača Duška Lokina danas je u HTV-ovoj emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska‘ do suza dirnulo pitanje o pjesmi posvećenoj njegovoj preminuloj supruzi.

Kako je popularni pjevač ranije otkrio medijima, njegova supruga Anuška preminula je u studenom prošle godine od koronavirusa.

@hrvatska_radiotelevizija Ganuti Duško Lokin u @DobroJutroHrvatska govorio je o pjesmi posvećenoj svojoj preminuloj supruzi #duskolokin #hrt #zavas #fyp ♬ original sound - HRT

- "Ti, samo ti" je pjesma koja je njoj namijenjena, rekao je vidno ganuti glazbenik u HTV-ovoj jutarnjoj emisiji.

- To je napisao moj prijatelj i producent, kompozitor Ljubo Šeperić - Lupo Song. S obzirom na to da smo prijatelji, poznavajući moju situaciju i općenito, on je napisao taj tekst i melodiju, i ja to sad pjevam, rekao je Lokin.

Na konstataciju voditeljice Zlate Mück kako Lokin tu pjesmu pjeva iz duše, zbog čega je već postala veliki hit na radijskim postajama, Lokin je rekao da tako i inače uvijek pjeva.

- Ja drukčije ne znam. Ja imam jake emocije kad je u pitanju uopće empatija prema ljudima ili kad je u pitanju pjesma, tekstovi i tako, rekao je Lokin za HRT.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:33