PUBLIKA ODUŠEVLJENA

DVA I POL SATA DELIRIJA I ČAK ČETIRI BISA Dino Merlin do zadnjeg mjesta napunio dvoranu Kreše Ćosića u Zadru, fanovi mu blokirali izlaz iz garderobe

 
 Luka Gerlanc / CROPIX

Sarajevski pjevač Dino Merlin u subotu je do posljednjeg mjesta napunio zadarsku Arenu “Krešimir Ćosić”, a više od dva sata deset tisuća posjetitelja uglas je pjevalo pjesme iz njegovog bogatog galzbenog opusa. Dinu su gromoglasnim ovacijama stalno pozivali na bis, piše Slobodna Dalmacija.

- Ovaj koncert pamtit ću kao jedan od najdražih u mojoj karijeri. Nakon više desetljeća duge karijere, zvijezde su se konačno poklopile da prvi put zapjevam u Zadru. Publika je disala zajedno sa mnom kao jedno i cijeli koncert prošao mi je u trenu - kazao je megapopularni kantautor neposredno nakon koncerta dok je još u garderobi sređivao dojmove sa subotnjeg spektakla.

Dino se čak četiri puta vraćao na bis publike s kojom se jedva rastao, a nekoliko stotina najvjernijih obožavatelja blokiralo je izlaz iz garderobe želeći se slikati sa svojim idolom.

Nakon uspješnih Arena u Splitu, Zagrebu, Osijeku, Puli te raskošne proslave Nove 2018. godine na Stradunu, idući susret sa svojom publikom, Dino Merlin potvrdio je 3. ožujka u Areni Varaždin, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:26