GLUMICA I BIVŠA MISICA

DVIJE DOMAĆE SLAVNE DAME ČEKAJU TREĆU BEBU Veselje u obitelji Matanić i Raguž: 'Zezancija je rezultirala trećom bebom! Presretni smo, naravno!'

Helena Minić Matanić sa surpugom Daliborom i Rajna Raguž
 Bruno Konjević/Neja Markičević / Cropix

Glumačko-redateljski bračni par Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić čekaju svoju treću bebu, potvrdila je glumica za magazin Story.

- Dogodilo se da je ovo naš treći projekt i treće dijete. S prvim je to bila zezancija, kada se dogodio drugi projekt i drugo dijete, svi su se počeli zezati i govoriti: ‘Trebamo baciti oko kad ćete raditi treći projekt’. Zezancija je rezultirala trećom bebom. Zaista razmišljam o tome da odbijem daljnju suradnju - rekla je duhovito Helena za Story.

Bračni par Matanić slaže se i u privatnom i u poslovnom životu, a roditelji su kćeri Lole i sina Maxa. Kćer im je stigla nakon suradnje na predstavi ‘Thelma & Louise’, a Max nakon rada na predstavi ‘Egzorcizam’. Nova suradnja na seriji ‘Novine’ rezultirala je još jednom trudnoćom, no više detalja nisu otkrili.

Trećom trudnoćom na društvenim se mrežama pohvalila i bivša misica Rajna Raguž, a sretno iščekivanje potvrdila je za magazin Gloria.

- Presretni smo, naravno! Trudnoću smo planirali, ali to ne znači da nas nimalo ne brine kako ćemo s troje male djece. No, mislim da u životu ponekad treba i riskirati, snaći ćemo se - rekla je za Gloriju Rajna koja završava poslove u Zagrebu te se veseli odmoru koji obitelj planira provesti u Istri.

Rajna ima dvoipolgodišnju kćer Gretu i jednoipolgodišnjeg sina Ivana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 01:03