BOŽIĆ JE VRIJEME PRAŠTANJA

ECIJA IVUŠIĆ I NIKOLINA RISTOVIĆ ZAKOPALE RATNE SJEKIRE Izbjegavale su se cijelo desetljeće nakon što je objema za oko zapeo zavodnik Tomislav

 INSTAGRAM

Obje su po mišljenjima mnogih jedne od najzgodnijih Hrvatica, obje su televizijske voditeljice, ali nije ih uvijek povezivalo prijateljstvo. Štoviše, dugo se šuškalo kako si Ecija Ivušić i Nikolina Ristović nisu dobre, a sjeme razdora među njima posijao je objema zajednički bivši dečko Tomislav Totić, i to još prije deset godina.

Zagrebački poduzetnik 2006. bio je u vezi s Nikolinom, ali njihova ljubav nije dugo trajala. Tomislav je tvrdio kako za prekid nije bila kriva treća osoba, ali baš tada često je bio u Ecijinu društvu, koja je bila studentica novinarstva.

A video posted by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

'Čuo sam priču da imam novu djevojku i da su nas vidjeli da se drpamo, ali to nije istina. Ecija je zgodna djevojka s kojom izađem pa plešemo i zafrkavamo se. Ona je ok i ne opterećuje me svojim pričama', izjavio je prije deset godina fatalni zavodnik Totić.

A photo posted by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Ako nekad i nije bilo simpatija između Ecije i Nikoline, dvojac je očito iskoristio ovo blagdansko razdoblje za zakapanje ratne sjekire. Zajedno su slavile Božić u Zagrebu i sudeći prema objavama na društvenim mrežama, odlično su se zabavile.

Ivušić je trenutačno sretno slobodna, a Ristović je već tri godine u braku sa srpskim povjesničarem umjetnosti Vidojem, s kojim ima dvogodišnju kćer Unu Sofiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 19:53