ZABAVA S CURAMA

Ecija Ivušić o djevojačkoj koja je trajala tri dana: ‘Već nakon prvog dana mislila sam da neću izdržati‘

Među poznatim uzvanicama bile su njezine dugogodišnje prijateljice Nives Celzijus i Snježana Schillinger

Ecija Ivušić

 Instagram

Bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić proteklog je vikenda organizirala djevojačku zabavu u jednom hotelu u Makarskoj, a proslava je trajala čak tri dana.

"Zamislila sam da to bude party tijekom tri dana, ali već nakon prvog dana sam mislila da neću izdržati. No, uspjela sam i jako smo se dobro zabavile", rekla je Ecija za RTL.hr i otkrila da su joj prijateljice stigle u subotu. Prvo su cijelo vrijeme bile u hotelu, a onda su jedan dan partijale na plaži.

Među poznatim uzvanicama bile su njezine dugogodišnje prijateljice Nives Celzijus i Snježana Schillinger, a kuma će joj biti prijateljica iz djetinjstva Morana Golubić.

image

Ecija Ivušić

/Screenshot

"Matea i Snježana su morale otići posljednji dan jer su imale obaveze, neke prijateljice su mi zbog privatnih stvari morale odgoditi", objasnila je Ecija za RTL.hr. U jednom se trenutku čak i rasplakala, a povod je bio album s uspomenama koji je dobila na poklon, a koji je podijelila i na Instagramu.

Dodala je i da se ‘nisu ubile‘ od partijanja, sve su se mogle naspavati, a izlasci im nisu niti bili u cilju. I njezin budući suprug Goran Belošević zabavljao se na momačkoj zabavi sa svojim prijateljima, a sada se oboje vesele vjenčanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 01:21