LJEPOTICA I NOGOMETAŠ

ECIJA IVUŠIĆ O VEZI S NIKOLOM POKRIVAČEM 'Bila je to ljubav na prvi pogled, ono pravo. Za nas dvoje ovo ljeto bilo je sudbonosno'

 
 INSTAGRAM

Još od kraja lipnja u postovima bivše TV voditeljice Ecije Ivušić često se, na ovaj ili onaj način, spominjala riječ ljubav. Srca je vidjela čak i u oblicima oblaka, a u oblacima joj je, kako je napisala, bila i glava. A upravo je ljeto bilo presudno za rađanje ljubavi između nje i našeg bivšeg nogometnog reprezentativca Nikole Pokrivača.

U razgovoru za Jutarnji Ecija nije bila previše razgovorljiva kad je riječ o vezi s Pokrivačem, koju je otkrila upravo putem Instagrama, ali nekoliko detalja ipak je podijelila, a kroz priču se dalo naslutiti da itekako uživa u svakom trenutku sa svojim voljenim.

- Da, bila je to ljubav na prvi pogled. Istog trena sam znala da je to ono pravo. Za nas dvoje ovo je ljeto bilo sudbonosno - ispričala je voditeljica, otkrivši kako veza s Pokrivačem možda ne traje dugo, ali oboje su sigurni da su pronašli ono što su tražili.

- To je otprilike sve što bih otkrila o našoj ljubavi, ali ionako sam prilično aktivna na Instagramu i ne skrivam kako živim i kako se osjećam. Volim funkcionirati u trenutku i na društvenim sam mrežama potpuno iskrena i radim sve bez promišljanja - otkriva Ecija.

A tako je i bilo. Čim je bila spremna otkriti koliko je sretna, to je i učinila napisavši pokraj fotografije na kojoj se ljubi s nogometašem u plićaku: “Ne želim zvučati dramatično ili tako nešto... Al’ već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti”. Na pitanje planiraju li ona i njezin Nikola ulazak u bračne vode, samo se nasmijala i odlučila taj podatak zadržati za sebe.

Ako vjenčanja i bude, Eciji će to biti prvi brak, a Nikoli drugi. Naime, nogometaš se lani razveo od supruge Katarine nakon četiri godine braka tijekom kojih su postali roditelji kćerkice Nike. Kako bilo, Ecija i Nikola uživaju u svojoj ljubavi, a sudeći prema postovima lijepe voditeljice, većinu vremena provode na otoku Korčuli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 18:24