ŽIVOTNA DRAMA

Ecija Ivušić otkrila: ‘Čuli smo dva mala srčeka, ali jedno je prestalo kucati‘

‘Iako sam znala da je sindrom nestajućeg blizanca relativno čest u ranom periodu trudnoće, odlučila sam ignorirati tu činjenicu‘

Ecija Ivušić

 Instagram

Poznata voditeljica Ecija Ivušić sa svojim pratiteljima na Instagramu često dijeli radosne trenutke u očekivanju rođenja djeteta.

No jedan podatak kojeg je podijelila na Instagramu nije radostan. Naime, Ecija je otkrila da je njezina trudnoća počela kao blizanačka no da se jedan plod, nažalost, prestao razvijati.

‘Ova trudnoća započela je kao blizanačka, a jedan blizanac nam se nažalost prestao razvijati u 8. tjednu‘, napisala je Ecija.

‘Isprva mi je bio veliki šok jer smo već čuli i dva srčeka i iako sam znala da je sindrom nestajućeg blizanca relativno čest u ranom periodu trudnoće (čak do 36% svih blizanačkih trudnoća završi gubitkom jednog ploda), odlučila sam ignorirati tu činjenicu i nadati se najboljem‘, napisala je.

‘Nažalost došao je ultrazvuk na kojem nakon riječi profesora Šimunića koji mi vodi trudnoću nisam više ništa drugo čula. Nakon “Za ovog blizanca ne vjerujem da će se dalje razvijati”, dalje mi je bio samo ravni ton u ušima. I dalje imam osjećaj krivnje što poslije te rečenice nisam čula ništa više dobroga što se odnosilo na drugog preživjelog blizanca. Ali ok, brzo sam si oprostila. Nakon kratkog tugovanja i razočarenja, brzo sam prihvatila da je tako trebalo bit i da bog zna najbolje. I iako me jedno vrijeme jako bilo strah za ovo djetešce (iako nije bilo medicinskog razloga), vrlo brzo mi se vratila vjera i snaga i eto, ovo malo čudo je našlo svoj put da se ostvari na svoj jedinstven način‘, napisala je Ecija na Instagramu podijelivši svoju sliku na kojoj se već lijepo vidi trudnički trbuščić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 16:55