FILMSKE SCENE

Ecija Ivušić otrčala u zagrljaj hrvatskom glazbeniku i menadžeru. Pitali smo ga jesu li u vezi

Ecija je potom objavila simpatično-romantičan video s radnjom kakve se ne bi posramili ni holivudski redatelji ljubavnih filmova
Ecija Ivušić
 CROPIX

Ecija Ivušić (34) na novom je poslu, čini se, pronašla ljubav.

Naime, sredinom svibnja smo objavili kako je naša popularna radijska i TV voditeljica postala glasnogovornica teniskog turnira Zagreb Open, a danas je, pak, na svom Instagram profilu osvanula u zagrljaju, obasuta poljupcima direktora tog turnira Gorana Beloševića (36), ujedno i bubnjara i menadžera grupe Pravila igre.

Ecija je objavila simpatično-romantičan video s radnjom kakve se ne bi posramili ni holivudski redatelji srcedrapajućih ljubavnih filmova.

Sve je bilo organizirano.

Radnja se odvija u Zračnoj luci Franjo Tuđman u Zagrebu. Ecija se vratila s influencerskog putovanja u Egipat.

Kamerman s mobitelom bio je spreman kada je Ecija izišla kroz vrata aerodroma na parkiralište gdje ju je čekao Belošević s njezinim psom Riom.

image
Tomislav Kristo/Cropix

Klapa je pala. Kamerman je stisnuo REC na mobitelu, a Belošević je iz naručja pustio psića koji, činilo se, trči Eciji u zagrljaj.

No, čivava se zbunila pa je promijenila smjer i pobjegla.

Belošević se dao u ne baš brzi trk za malenim psićem. Ecija je dozivala čivavu. "Rio, Rio...!"

image
Instagram/Screenshot

Cijeli prizor snimateljicu je nagnao na smijeh.

No, kao i u svakoj romantičnoj komediji i ova priča ima sretan kraj.

image
Ecija Ivušić i Goran Belošević
Instagram/Screenshot

Belošević je uhvatio nestašnu čivavu, a Ecija im je dotrčala u zagrljaj.

Svi su se grlili. Ecija psa, Belošević Eciju, ali i Ecija njega. Pali su i poljupci u obraz i na usne. Neupitno je da su Belošević i Ecija vrlo bliski.

image
Instagram/Screenshot

Hodajući prema kameri, u zagrljaju, Belošević je nastavio, pomalo posramljenu Eciju, obasipati poljupcima u čelo i stiskati je uza se.

Kada se, pak, vratila kući, u stanu ju je dočekao buket crvenih ruža.

image
Instagram/Screenshot

"Preslatki ste vas troje", komentirala je Ecijina prijateljica Nives Celzijus i dala naslutiti da je par u vezi.

Odlučili smo sami provjeriti ova šuškanja. Okrenuli smo Beloševićev broj.

Na molbu da nam pojasni situaciju iz zračne luke rekao da ne bi ništa komentirao.

image
Instagram/Screenshot

"Ne bih još ništa govorio. Možda s vremenom", kazao je ljubazno se ispričavši.

No, iako ništa nije rekao, nije niti negirao. A iz snimke je svakako opipljiva bliskost stoga se da zaključiti kako na sceni imamo novi par koji je usko poslovno povezan.

Kada je dobila novi posao u sklopu Zagreb Opena, Ecija je priznala kako nije luda za sportom i da joj je instinktivna reakcija na prijedlog da bude glasnogovornica bio smijeh.

image
Instagram/Screenshot

- Ne zato što sam prijedlog smatrala smiješnim, već se jednostavno u tom trenutku nisam mogla zamisliti u takvoj ulozi, pogotovo zato što i nisam neki sportski fanatik. Ali evo, pri kraju smo turnira, mislim da sam se dobro snašla i zahvalna sam direktoru turnira Goranu Beloševiću što mi je pružio priliku da se okušam u nečemu potpuno novom - rekla je Ecija nakon turnira.

image
Goran Belošević
Nera Simic/Cropix

I Belošević je nju naveliko hvalio te je uz zajedničku fotografiju 17. svibnja na Instagramu napisao: "Draga Eci, hvala ti za sav trud, strpljenje, razumijevanje, mirnoću, kreativu i radišnost. Bez tebe bi neprospavane noći bile još učestalije. Bilo mi je veliko zadovoljstvo surađivati s tobom na ovom projektu te sam uvjeren da je ovo samo početak jedne uspješne buduće suradnje".

Podsjetimo, Ecija je u ljeto 2019. bila u vezi s nogometnim reprezentativcem Nikolom Pokrivačem, ali su iznenada prekinuli već u jesen. Nakon toga nije puno govorila o svojim ljubavima, a u travnju je još bila slobodna, čak je preko Instagrama tražila dečka.

image
Neja Markicevic/Cropix

U svojim Instagram Storyjima objavila je tad nekoliko snimki u kojima je prepričala svoj susret s nepoznatim muškarcem tijekom vožnje automobilom.

"Ljudi su već toliko ludi od svega da se čovjek sad upravo vozio paralelno pored mene, iza mene jer ja nisam htjela spustiti prozore da vidim što hoće. Kad sam napokon spustila prozor jer sam vidjela da ćemo se zabiti jedno u drugo, pitao me možemo li se upoznati. Što je najbolje, bio je fakat zgodan, ali mi je to bilo jako freaky i rekla sam ne. Izgovor je bio da imam psa", ispričala je Ecija u videu i pozvala ga da joj se javi. Gospodin se očito nije javio jer je Ecija pronašla ljubav u Beloševićevom zagrljaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 17:28