NAJLJEPŠI POKLON

Ecija Ivušić postala mama! Objavila fotografije iz rodilišta i otkrila bebino ime: ‘Ajme koja slatkoća mala!‘

Zdravo, svijete! Stigao je Leo! Mi smo zaljubljeni potpuno! Hvala nebesima, zauvijek zahvalni, napisala je na Instagramu

Ecija Ivušić Belošević i Goran Belošević

 Zeljko Puhovski/CROPIX

Televizijska i radijska voditeljica te bivša manekenka Ecija Ivušić Belošević u zagrebačkom Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice rodila je sina.

Njoj i suprugu Goranu Beloševiću, bubnjaru benda Pravila igre, to je prvo dijete. Mališanu su dali ime Leo.

- Zdravo, svijete! Stigao je Leo Belošević! Mi smo zaljubljeni potpuno! Hvala nebesima, zauvijek zahvalni - napisala je Ecija na društvenoj mreži.

- Divan je, čestitke sretnim roditeljima, nek‘ je blagoslovljen! Mama, predivna si, blistaš! Čestitam vam najljepši poklon pred Božić! Krasan dečko, krasno ime! Ajme koja slatkoća mala! - nizali su se komentari i čestitke pratitelja.

Podsjetimo, Ecija i Goran vjenčali su se u rujnu 2022. godine.

Lijepa voditeljica ostala je trudna s blizancima, no u osmom tjednu suprug i ona doživjeli su veliki šok kad su saznali da se jedan blizanac prestao razvijati i ubrzo mu je prestalo kucati srce.

- Morali smo krenuti dalje, neko vrijeme sam strahovala za ovo dijete, no vrlo brzo mi se vratila snaga i vjera da će sve biti dobro - rekla je tad Ecija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 14:44