OPORAVLJA SE

Ecija Ivušić prvi se put oglasila o teškom porodu: ‘Bilo je jako nepredvidivo, tek dolazim k sebi...‘

Naša voditeljica i bivša manekenka prije nekoliko dana dobila je sinčića Lea sa suprugom Goranom Beloševićem

Na fotografiji Ecija Ivušić i Goran Belošević.
 

 Zeljko Puhovski/Cropix

Televizijska i radijska voditeljica, bivša manekenka, Ecija Ivušić Belošević rodila je sina prije nekoliko dana. Maleni Leo na svijet je stigao u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice. Sad se Ecija na svojoj Instagram priči oglasila o tome kako je prošao porod.

„Svi dragi moji, prezahvalna sam vam na bezbrojnim porukama sreće i ljubavi kojima me punite i oprostite što nikome ne odgovaram. Doslovno se nisam stigla još javiti ni nekim bliskim prijateljima“, započela je novopečena majka.

„Imala sam jako teški i nepredvidivi porod, tako da se oporavljam i dolazim k sebi. Žene, podijelim sve kad skupim snage“, otkriva Ecija.

„On je, hvala Bogu, savršeno, kao što vidite, tako da sve to više nije ni bitno i ovo je nešto najljepše na svijetu. Uskoro smo doma s najvećim poklonom na svijetu! Ljubimo vas sve i hvala vam“, zahvalno je napisala.

image

Ecija Ivušić o porodu

Screenshot/instagram/ecija_ivusic/

Ranije je podijelila radosnu vijest o rođenju sina u nizu fotografija sa suprugom Goranom Beloševićem i sinčićem Leom.

„Zdravo, svijete! Stigao je Leo Belošević! Mi smo zaljubljeni potpuno! Hvala nebesima, zauvijek zahvalni“, napisala je. U komentarima su se nizale čestitke.

Podsjećamo, Ecija i Goran su rekli sudbonosno „da“ u rujnu 2022. godine. Ecija je imala trudnoću s blizancima, ali u osmom tjednu su ona i suprug doživjeli veliki šok kad su saznali da je jednom blizancu prestalo kucati srce.

„Morali smo krenuti dalje, neko vrijeme sam strahovala za ovo dijete, no vrlo brzo mi se vratila snaga i vjera da će sve biti dobro “, rekla je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 14:44