SRETAN ROĐENDAN

Ecija Ivušić: ‘U ovih 35 godina sam toliko puta umrla i ponovno se rodila da više ni ne brojim‘

Ecija i dečko Goran Belošević, bubnjar grupe Pravila igre, nekoliko dana prije njezina rođendana uputili su se na odmor u Dubrovnik
Ecija Ivušić i Goran Belošević
 Ecija Ivušić/Instagram

Poznata voditeljica i influencerica Ecija Ivušić slavi 35. rođendan, a tim se povodom pohvalila fotografijama na svom Instagram profilu.

Ecija i njezin dečko Goran Belošević, bubnjar grupe Pravila igre, nekoliko dana prije njezina rođendana uputili su se na odmor u Dubrovnik, a Goran je svoju djevojku iznenadio brojnim poklonima te buketom crvenih ruža povodom rođendana, što je nju ganulo do suza.

"35 nije malo. U 35 godina se svašta čovjeku desi. I padne i digne se. I slavi i pati. I ljubi i samuje. I traži se i nađe se. I ide mu i ne ide. U ovih 35 sam toliko puta umrla i ponovno se rodila da više ni ne brojim… I to je čar života. Koliko god kontradiktorno zvučalo, dok god si živ i zdrav imaš priliku iznova umrijeti i ponovno se roditi. Tako je ovima koji imaju dušu. Moram priznati da je moja napokon na mjestu i molim je da ne mrda. Cheers za svaki novi rođendan, broje se i oni koji nisu pravi kalendarski, nego samo vaši kada se iznova rodite bolji i sretniji. I zato sretan 'ročkas' želim svima koji ga slave", napisala je Ecija u opisu fotografija na kojima pozira u cvjetnoj haljinici i bijelim čizmama visokih sara.



Njezin dečko odmah joj je poručio da je voli, a prva se javila i Ecijina majka Melita, koja je i inače aktivna na Ecijinom profilu, a ovim je povodom svojoj zaljubljenoj kćeri zapljeskala i ostavila emoji srca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:13