KRASNA VIJEST IZ MADRIDA

EKSKLUZIVNO: LUKA MODRIĆ ČEKA TREĆE DIJETE! Supruga Vanja trudna je već punih 17 tjedana, beba dolazi nakon sedme obljetnice braka

Vanja i Luka Modrić
 CROPIX

Obitelj Modrić uskoro će se povećati za još jednog člana. Luka Modrić i njegova supruga Vanja, kako doznajemo, očekuju treće dijete pa će Ivano (7) i Ema (4) na jesen dobiti bracu ili seku. Vanja je već 17 tjedana trudna.

Ova vijest bez sumnje je kruna sreće obitelji Modrić koja od 2012. živi u Španjolskoj, a Luki će biti vjetar u leđa uoči finala Lige prvaka 3. lipnja kad će se njegov Real Madrid sučeliti s talijanskim Juventusom. Modrići se još nisu oglasili o trudnoći, ali to nije ni čudno jer se 32-godišnji veznjak kraljevskog kluba sad niti nema vremena baviti medijima.

Treće dijete stići će im nekoliko mjeseci nakon što par proslavi sedmu godišnjicu braka. U vezi su mnogo dulje, čak 13 godina. Vanja Bosnar, kako se prezivala prije udaje, radila je u agenciji kod Zdravka Mamića, a njezina majka Vesna Juraić u NK Dinamo kao šefica računovodstva. Luki, velikoj nadi iz maloga dalmatinskog sela Modrići blizu Obrovca, bilo je 19, a ekonomistici 24 godine kad su se upoznali u kafiću na zagrebačkim Ravnicama. Nakon šest godina veze, kad je Luka već igrao za Tottenham Hotspur, sklopili su brak kod matičara.

Godinu dana poslije, 11. lipnja, uslijedilo je vjenčanje u crkvi Majke Božje Lurdske u Zvonimirovoj ulici gdje su razmijenili bračne zavjete. “Hvala Bogu da je naš Luka napokon našao vremena da se oženi i u crkvi”, u svom se stilu tada našalio Mladen Grdović koji je u hotelu Westin, gdje se održala svadba, nastupio za svog Zadranina.

Godinu dana poslije obitelj se s dvogodišnjim Ivanom preselila iz Britanije u Španjolsku jer je Luka dobio petogodišnji ugovor s Real Madridom. Bio je to navodno transfer vrijedan 30 milijuna funti. A zatim im se 2013. rodila kćerkica Ema.

Bez obzira na Modrićev zvjezdani status, obitelj nije medijski eksponirana, iako Luka zna objaviti fotografije svojih najbližih na društvenim mrežama. Žive povučeno u Madridu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:26