ZLATNI STUDIO 2022.

Elegantna Severina, vatrena Ivana, samozatajna Doris, šarmantni Momčilo... Pogledajte modne zvijezde večeri

Na crvenom tepihu Zlatnog studija i na pozornici u studiju HTV-a nije nedostajalo sjajnih modnih kombinacija i outfita

Zlatni studio 2022 - modne kreacije

 Cropix

Već drugu godinu dodjela medijske nagrade Zlatni Studio događa se pod posebnim uvjetima, uz poštivanje epidemioloških mjera i uz brojna ograničenja. Ipak, kao i u vremenima prije korone, na crvenom tepihu i na pozornici u studiju HTV-a "Anton Marti" nije nedostajalo sjajnih modnih kombinacija i promišljenih outfita.

Štoviše, mnoge od zvijezda koje su bile na petoj dodjeli Zlatnog Studija, priznale su da su oduševljene prilikom da se osjećaju "kao prije" i pokažu se u glamuroznom izdanju. Dominirali su, kao i svake godine, odjevni komadi hrvatskih dizajnera, no za razliku od 2021. kada su se brojne uzvanice odlučile za crnu i plavu boju, ove je bilo mnogo živih tonova i blještavila.

Glumica Linda Begonja, nominirana za najbolju glumicu u kazalištu, plijenila je pozornost u haljini Lei Lou, dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Duga haljina u trendovskoj pastelnoj plavoj nijansi s remenom, ukrašena predimenzioniranim cvijetom, bila je savršen izbor za glumicu. Hrabar duboki dekolte dodatno je naglasio njezinu ženstvenost.

image

Linda Begonja

Davor Pongracic/Cropix
image

Anđela Ramljak

Ranko Suvar/Cropix

Pobjednica u kategoriji najbolje kazališne glumice, Lucija Šerbedžija ostala je vjerna Keti Balogh, čije komade često bira za svečane prilike. Cjelokupni Lucijin styling - crno-bijelu suknju i zanimljivu bijelu košulju te nakit koji su svi primijetili potpisuje kultna hrvatska dizajnerica. Njezina kolegica Anđela Ramljak, treća nominirana u kategoriji najbolje glumice u kazalištu, odjenula je kreaciju Diane Viljevac. Bijela, kratka haljina Rene, spuštenih ramena i sa šest našivenih gumba, jednostavna je a opet elegantna. Kombinaciju je Anđela Ramljak upotpunila efektnim naušnicama i cipelama žute boje.

image

Lucija Šerbedžija i Željka Udovičić

Davor Pongracic/Cropix

Za bijelu opravu odlučila se i Albina. Mlada Splićanka odjenula je haljinu brenda Arileo. Kreacije bračnog para Marije i Jurice Pirić koji stoje iza tog imena, Albina, kao i mnoge druge poznate Dalmatinke, često bira za nastupe i crvene tepihe. Njezina bijela haljina ima ove godine izuzetno moderan prorez na leđima, u visini struka. Osim šarmantnom mladenačkom frizurom s dvije punđice, Albina je look upotpunila zelenkastim sandalama s malo štrasa i svjetlucavom torbicom.

image

Albina

Ranko Suvar/Cropix

Arileovu haljinu nosila je i pobjednica u kategoriji novog lica u glazbi, Lorena. Duga, elegantna crna haljina kratkih rukava i decentnog V izreza s nadsuknjom od crnog tila i našivenim raznobojnim perlicama, ujedno je i svečana i razigrana.

Ivana Kovač, pak, odlučila se za plameno-crvenu haljinu BiteMyStyle, dizajnera Zorana Aragovića s kojim često surađuje. Haljina smjelog izreza, s naglašenim ramenima i volanima, zgodnoj crnki donijela je mnoštvo komplimenata.

image

Ivana Kovač

Davor Pongracic/Cropix

Vatrene nijanse za svoj je outfit izabrala i Zsa Zsa. Mlada pjevačica poznata po eklektičnom stilu odjenula je hlače i kratku jaknicu narančaste boje s nekoliko nijansi svjetlijom majicom i bijelim cipelama Dr. Martens. Kaže "našla je kombinaciju u svojem ormaru i odlučila glumiti vatrogasca".

image

Zsa Zsa

Ranko Suvar/Cropix

Radijska voditeljica Tatjana Jurić, pak, ostala je vjerna eNVy Roomu. Njezina čipkasta crna haljina s otkrivenim trbuhom, puf rukavima i visokim prorezom privukla je mnogo pažnje.

image

Tatjana Jurić

Ranko Suvar/Cropix

Voditeljica Doris Pinčić nominirana u kategoriji najboljeg voditelja/voditeljice nosila je, pak, haljinu modnog dvojca ELFS s kojima često surađuje za red carpet prigode.

- Oni znaju što mi odgovara i uvijek se dobro osjećam u njihovim kreacijama - rekla je Doris koja je imala zlatno-žutu haljinu na prijeklop, naglašenih ramena.

image

Slavko Sobin i Doris Pinčić

Srdjan Vrancic/Cropix

Severina, prezenterica u kategoriji glazbe, i ovaj put je oduševila svojim modnim izborom, a za njega je krenula izvan granica Hrvatske. Pjevačica se odlučila za haljinu talijanskog brenda Attico u živim bojama i s dodatkom perja. Uz nju je imala i ljubičastu torbicu s perjem, a cjelokupni stajling začinila je zaglađenom punđom s dva izvučena pramena. Haljina s dubokim izrezom na leđima zove se ''Ophelia'' i tipična je za ovaj brend osnovan 2016. godine u Milanu. Dizaj­nerice Gilda Ambrosio i Gior­gia Tordini vole "glamur i svjetlucanje", a u kreiranju haljina posebno ih nadahnjuje fino donje rublje poput kombinea i svilenih ogrtača.

image

Severina Vučković

Ranko Suvar/Cropix

Večer dodjele svojom pjesmom "Ja još uvijek imam istu želju" otvorila je Nina Badrić koja je na kraju kući otišla sa svojim drugim Zlatnim Studijem za pjevačicu godine. Nina, koja voli i definitivno najbolje na našoj estradi nosi "šljokice", odlučila se i ovaj put za svjetlucavi outfit. Odjenula je hlače i pripadajuću bluzu danskog brenda Rotate Birger Christensen. Taj su brend, s motom isticanja ženstvenosti i ženske snage, osnovale su stilistice i modne influencerice Thora Valdimars i Jeanette Friis Madsen u suradnji s luksuznom modnom concept trgovinom Birger Christiensen.

image

Nina Badrić

Srdjan Vrancic/Cropix

Ne treba zanemariti ni muške modne izbore. Glumac Slavko Sobin, poznat po odličnom stilu, odlučio se za sivo odijelo s prslukom i smeđe cipele.

image

Slavko Sobin

Ranko Suvar/Cropix

Momčilo Otašević, pak, odabrao je elegantan smoking, a mnogi su komentirali da bi, da je britanski glumac, zasigurno bio u konkurenciji za sljedećeg Bonda.

image

Momčilo Otašević

Ranko Suvar/Cropix

Mladi pjevač Filip Rudan, pak, pokazao je da zna što je u trendu i na dodjelu, gdje je i nastupao, došao u bikerskoj kožnoj jakni.

image

Filip Rudan

Ranko Suvar/Cropix

Ekipa zapjevala i prepričavala dojmove s dodjele Zlatnog studija

Glamur i zabava su se iz najvećeg studija HRT-a "Anton Marti" u petak kasno navečer preselili u novi klub Peti kupe u susjedstvu KD Vatroslava Lisinskog. Nakon što su dodijeljene najprestižnije medijske nagrade, sudionici su se uz poštivanje epidemioloških mjera opustili i zabavili prepričavajući najupečatljivije trenutke večeri.

Iako je bila oštra konkurencija u nominacijama, mnogi dosadašnji "protivnici" postali su prijatelji u ležernim druženjima. U finalu Zlatnog Studija našla su se dvojica voditelja s Radio Istre Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca, a na druženju veselo su razgovarali dokazujući da je prijateljstvo i kolegijalnost uvijek ispred natjecanja.

Ferlin, koji je imao pet nominacija i dva osvojena Zlatna Studija, bio je sretan što je ovaj put čast pripala još jednom Istrijanu.

Mlade Zsa Zsa, Albina i Nika Turković razmjenjivale su dojmove i iznosile jedna drugoj svoje planove, a pridružio im se Matija Cvek, koji je dobro raspoložen zabavljao raspjevanu ekipu.

Tomi Medvešeku, koji je osvojio priznanje za novo lice u kazalištu i na filmu, brojni kolege čestitali su i komentirali da će se o njemu još mnogo čuti, a on je posebno uživao u razgovoru s Gracijom Filipović, Anđelom Ramljak i Teom Harčević.

Anja Šovagović Despot i Nina Badrić, obje ovogodišnje dobitnice Zlatnog Studija, jedna su drugoj čestitale na nagradama i potom rado pozirale skupa.

Zoran Šprajc pohvalio je nastup Lidije Bačić i zadržao se u ležernom razgovoru s pjevačicom. Glumački kolege Enes Vejzović i Goran Grgić bili su odlično raspoloženi. Budući da su obojica posljednjih mjeseci prezaposlena, uživali su u trenucima opuštanja i prisjetili se "dobrih starih vremena prije pandemije", a pridružio im se i Stojan Matavulj.

Filip Rudan odahnuo je jer se iz bijelog svilenog odijela presvukao za druženje u kožnu jaknu u kojoj se osjećao još opuštenije. No, njegov će se outfit, očito, još dugo pamtiti jer su mu mnogi prilazili i čestitali uz smiješak i opasku da mu je odijelo stajalo kao saliveno.

image

Zlatni studio

Jutarnji.hr
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:33