KROČI U NOVE PROJEKTE

ELIZABETA BRODIĆ U EKIPI NOVE SERIJE 'DRUGO IME LJUBAVI': Kad sam na audiciji dobila glavnu ulogu, od panike sam zamalo odustala

 

Ekipa nove domaće serije “Drugo ime ljubavi”, koja će kroz koji tjedan krenuti s premijernim prikazivanjem prve sezone na Novoj TV, vratila se jučer na set.

Nakon ljetne pauze glavni glumci ove ljubavne priče, među kojima su Momčilo Otašević, Linda Begonja, Vlasta Ramljak, Olga Pakalović, Barbara Rocco, Jagoda Kumrić, Mislav Čavajda, Slavko Juraga, Marko Todorović, Katarina Baban, Stjepan Perić, Dado Ćosić te drugi, sastali su se na Zagrebačkom velesajmu i ponovno počeli snimati.

Značio je to povratak poslu i za Elizabetu Brodić, slavodobitnicu nagrade Zlatni Studio 2019. za novo lice u kazalištu, kojoj je “Drugo ime ljubavi” debi u ovom formatu televizijskih serija.

I to ne bilo kakav debi, jer Brodić tumači glavnu junakinju Lolu. - Sada su iza mene već dva mjeseca iskustva, ali isprva je bila panika, trema...

No, kolege su mi bili toliko susretljivi, a ekipa u kojoj svatko dobro zna što radi tako uigrana da me je strah brzo prošao.

naporan posao Budući da sam najviše scena do sada snimila s Momom (Momčilo Otašević op.a.), on mi je i najviše bio pri ruci. Stvarno je divan kolega, s odličnim smislom za humor koji te baš opusti u pravom trenutku - govori ova iznimno simpatična 24-godišnja Zagrepčanka.

Brodić je prošle godine diplomirala na Akademiji dramske umjetnosti i od tog trenutka više se posvetila audicijama. Tako je otišla i na casting za novu seriju Nove TV, no u prvom krugu, kako to obično biva, konkurirala je za sasvim drugu ulogu. Drugi audicijski krug donio joj je na kraju glavnu ulogu Lole.

- Stvarno me je to iznenadilo, nisam očekivala. Čak sam ih zamolila da mi daju koji dan da razmislim jer sam se prenerazila, prepala. No, kada sam promislila shvatila sam da moram uzeti što mi se pruža - govori Brodić.

S respektom je ušla u projekt jer je dobro znala da je čeka naporan posao. No, nije joj najteže palo ustajanje prije zore, na to se, kaže, brzo naviknula, nego hvatanje tempa kojim snimaju iskusniji kolege.

- Po prirodi sam štreberica i volim znati dva tjedna unaprijed što me čeka kako bih se dobro mogla pripremiti. No, u dnevnim serijama ritam snimanja je sasvim je drugačiji, puno brži, a ja kao nova i neiskusna nisam željela sve usporavati.

Zagreb, 020219.
HRT, studio Anton Marti.
Svecana dodjela medijskih nagrada Zlatni Studio 2019. Najstariji hrvatski televizijski tjednik Studio dodjeljuje nagrade najboljima na televiziji, filmu, radiju, glazbi i u kazalistu.
Na fotografiji: Elizabeta Brodic.
Foto: Marko Todorov / CROPIX
CROPIX

Sada mislim da sam već pohvatala sve, a čini mi se po reakcijama drugih da je to i dobro ispalo - kaže Brodić iza koje je ljetni odmor koji je provela prvo na Visu s prijateljima, dečkom i sestrom, a potom je bila na “kućnoj njezi” u Selcu, gdje su je njezini roditelji mazili i pazili pred predstojeće napore.

- ‘Drugo ime ljubavi’ jedini je moj plan za ovu sezonu i mislim da će tako i ostati jer su me svi upozorili da je vrlo teško nešto paralelno raditi kada imate glavnu ulogu u projektu ove vrste - odgovara Brodić.

vruća jesen Glavni redatelj serije je Josip Žuvan, a režiju potpisuju i Danijel Kušan, Zoran Margetić i Darko Drinovac. Kreatorica serije koja predvodi tim scenarista je Dea Matas.

Na Novoj TV još ne žele otkriti osnovnu priču, osim da je puna emocija, strasti, intriga i spletki, kao ni datum na koji će serija točno krenuti.

Za sve one zabrinute treba naglasiti kako se serija “Na granici” nastavlja emitirati, pa publika može očekivati nove epizode druge sezone također ove jeseni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:15