BEZ OZLIJEĐENIH

ELLA DVORNIK DOŽIVJELA JE PROMETNU NESREĆU 'Sva sreća, sve smo riješili ljudski i bez ikakvih ispada. Nitko nije ozlijeđen, a ja sam skoro rodila'

 Instagram

Ella Dvornik koja bi kroz koji tjedan trebala roditi imala je prometnu nesreću. Srećom, sve je prošlo bez posljedica, barem po nju i njezina supruga Charlesa Pearcea.

“Dok smo čekali na stanici za tehnički pregled, čovjek koji je izlazio s parkinga zabio se u naš novi auto. Sva sreća, sve smo riješili ljudski i bez ikakvih ispada. Nitko nije ozlijeđen, a ja sam skoro rodila”, podijelila je 29-godišnja blogerica u posljednjem videu na svom YouTube kanalu. Uviđajem je ustanovljeno kako je nesreću zgriješio drugi vozač.

Dvornik je inače do poroda ostalo još nekoliko tjedana, no hoće li njihova kćerkica Balie Dee dobiti brata ili sestru, nije otkrila. No trudnoća, sve njezinim popratne pojave, pa čak kako je prošao njezin prvi porod, česta su tema njezinih blogova i objava na društvenim mrežama. Tako je na svom Facebooku objavila prilično šokantnu fotografiju kako joj krvare desni, što je uz popratni tekst u četvrtak prenio i britanski tabloid The Sun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:35